2010 December – Interesting news of the world – Man crashes into building after passing driver test

A 2010 decemberi szám 8-9. oldalán található hírek magyar fordítását találod meg itt. Hallgasd meg a hírekhez tartozó audiót is, amelyet le is tölthetsz!

Sikeres forgalmi vizsgája után hajtott épületnek egy férfi

Miután sikeres forgalmi vizsgát tett, egy Carnegie-i férfi szerda késő délután belerohant a PennDOT állami vizsga központ épületébe a Wasihngton Pike-on. A karambol még akkor történt, amikor a 34 éves Robert Keller a vizsgaközpontnak helyet adó Chateliers Valley Bevásárlóközpont parkolójában volt Collierben. “Amikor beálltam a helyemre, nem volt teljesen egyenes az autó és nem akartam megbukni a vizsgámon, és be akartam tenni hátramenetbe, aztán véletlenül a rossz pedált nyomtam meg, és az autó hirtelen előre indulva belement az épületbe. Eléggé bepánikoltam, mert annyira féltettem az épületben lévő embereket” – mondta Keller.

“Véleményem szerint lehetett volna sokkal rosszabb is. A jármű még tovább mehetett volna az épületben, és sokkal több sérülésünk is lehetett volna annál, ami lett.” – nyilatkozta a PennDOT-tól Ron Beatty. Tyler Cherilla elmondta, hogy úgy tűnt, a sofőr éppen vizsgázott egy oktatóval, amikor az autó átment az ablakon, üvegszilánkokkal terítve be a központot. A rendőrség szerint két személy szenvedett könnyebb sérüléseket.

Keller a Haitnak elmondta, hogy azért volt szüksége a jogosítványra, hogy kislányát az óvodába hordhassa, mivel ő és felesége más időbeosztásban dolgoznak. A karambol után bocsánatot kért és bűntudata volt – azt nem is említve, hogy kissé szégyellte magát -, és azt mondta, hogy nem tudja, hogy vajon ez akadályozza-e a jogosítvány megszerzését.

“Ijedt voltam, nagy hiba volt, és sajnálom azokat, akiket megijesztettem, vagy akik megsérültek.” – mondta Keller.

forrás: thepittsburghchannel.com

Nézd meg ezt is:  Is Vanessa Paradis getting back together with Depp?
Kezdőlap
Leckekereső
Napi leckék
Videokurzusok
Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!