2010 július – News of the World – Dog créche opened to help podgy pooches shed weight

középfok
Hallgasd meg a 2010 júliusi magazin 10. oldalán található rövid hír audió változatát!

Kutyabölcsi nyílt, hogy a kövér kutyusok fogyhassanak

Üdvözöljük London első kutyabölcsijében, amely nyugodt hangulatot és interaktív játékokat kínál a mentális stimuláció beindítására. „Mivel a kutyák társasági lények, az otthon egyedül hagyott kutyusok depressziósakká, idegessé, vagy akár destruktívvá válhatnak” – mondta Anna Webb a CDPOM munkatársa. „A kutyusok számára gazdag társasági és tanulási élményt kínálunk – nagyjából úgy, mint az óvodák a gyerekek számára.”
Három közül egy kutyus túlsúlyos – és a kutyák felét sétáltatják csak naponta. Ugyanakkor a túlsúlyos kutyusok szerencséjére a központ kutya-taposómalma segít a kutyáknak elégetni a kölyökzsírt – mialatt egy zongorista gyengéden enyhíti a fizikai igénybevétel feszültségét.
„A kutyák igen nagymértékben társasági és intelligens lények” – mondja Webb kisasszony. „Ugyanannyira szükségük van a mentális stimulációra, mint a fizikálisra. – és ez sokkal jobban lefáraszthatja a kutyát, mint ha csupán elvinnék futni. Még a legodaadóbb gazdik is szeretnének egy kis nyári szabadságot távol kutyusuktól, de sajnálatos módon nem minden hotel kutyabarát.” A CDPOM World a dél londoni Bermondsey-ben egy régi kekszgyár épületében helyezkedik el a South Park közelében.

Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!