2010 március - Interesting News Of the World - Mystery beast terrified kids

2010 március - Interesting News Of the World - Mystery beast terrified kids

Facebook Tweet
Az alábbiakban a magazin 14. oldalán található cikk fordítását olvashatod. A cikkhez tartozó hanganyagot a fordítás felett találod meg, ezt le is töltheted!
Egy titokzatos szörnyeteg rémisztette halálra a gyerekeket


Egy dél amerikai kisváros rémült halálra, amikor egy a Gyűrűk ura Gollumjához hasonlatos teremtmény bukkant elő egy tóból és iskolás gyerekekre támadt. A rémületet és borzadályt keltő szörnyet egy a Panamabeli Cerro Azulhoz közeli tóban pillantották meg 14 – 16 éves gyanútlanul fürdőző kisiskolás szombaton. A panamai Telemetro újságban megjelent riport szerint a gyerekek nagyon megrémültek, amikor az 5 láb magas különös teremtmény előmászott a tóból, és amikor a csúszós köveken támadólag közelített feléjük sikoltozni kezdek félelmükben. Hogy megvédjék magukat a négy kissrác rémültében nem látott más megoldást, mint végezni a szörnnyel. Mindannyian köveket ragadtak és dobálni kezdték, majd amikor kimúlt a teremtmény visszalökdösték a folyóba és hazáig futottak. A hitetlenkedő szülők másnap visszatértek a helyszínre, hogy saját maguk győződjenek meg a furcsa lényről szóló gyerekmese valódiságáról és legnagyobb megdöbbenésükre megtalálták a gyerekek által elpusztított szörnyeteg partra mosott tetemét.

A szakértők még vizsgálják a lényről készített képeket - a vizsgálat lezárultáig nem kívántak a sajtónak nyilatkozni az ügyben. Egy helyi lakos Panamai hírtelevíziónak adott nyilatkozata szerint csak egyszer látott ilyen teremtményt eddig életében, de az a Tolkien-filmben volt. Gollum, Tolkien egy képzeletbeli hobbit, fél szerzet, babó néven is ismert figurája az undorító hörgésről és fojtogató köhögéséről kapta a nevét.
Nehézségi szint:
középfok
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Kapcsolódó anyagok
Szalai Nóri | 2010. Jan 26.

Interesting News Of the World - The woman whose entire world is pink

Hallgasd meg a magazin 22. oldalán található cikket! Az audiót le is töltheted. 4__NOTW_Pink_Woman.mp3
Tovább
Szalai Nóri | 2009. Oct 12.

Interesting news from the world - 2009 October - magazin 17. oldal

Ebben a rovatban olyan érdekes hírekr?l olvashatsz, amelyek a közelmúltban történtek a nagyvilágban. A cikkekhez magyar fordítás is tartozik, hogy ezt is gyakorolhasd, továbbá a hírek videó változatát is megtalálhatod itt.
Tovább
Szalai Nóri | 2009. Dec 01.

Interesting news from the world - 2009 December (magazin 14. oldal)

Hallgasd meg a magazin 16-17. oldalán olvasható híreket! A szövegek fordítását az audió alatt találod!
Tovább