2010 November – Interesting news of the world – Backpacker collects one million giraffe pictures


Szalai Nóri | 2010. 10. 26.
középfok

Egymillió zsiráf képet gyűjtött össze 440 nap alatt a túrázó egy különös fogadás miatt

 

Egy norvég férfi egy barátjával kötött fogadást nyert meg, miután egymillió zsiráf képet gyűjtött össze hónapokkal a határidő lejárta előtt. Ola Helland, a 25 éves webes tervező egy elejtett megjegyzést követően bonyolódott a fogadásba, amikor egy barátjával italozott. Barátja Jørgen nem hitte, hogy Helland egymillió zsiráfot tud összegyűjteni 2010 vége előtt, ám Ola erre rácáfolt.

A történet szerint, Helland 2009-ben Dél-Amerikában túrázott, amikor ráébredt, hogy emlékekre van szüksége az összes új arcról, akikkel találkozott. Természetesen, ennek a fura fickónak az tűnt a legjobb megoldásnak, hogy minden új barátjával rajzoltatott egy zsiráfot.

Azt mondja, hogy azért választotta ezt az emlőst, mert „minden zsiráf rajz más, és az emberek mosolyognak, amikor rajzolják.” Bevallotta, hogy ez a kedvenc állata, és úgy hiszi, hogy nincs olyan ember, aki ne tudna zsiráfot rajzolni. Helland elmondta továbbá, hogy Jorgennel már sokszor kötöttek „hülye fogadásokat”. Több zsiráf képért és információért nézd meg a http://www.onemilliongiraffes.com oldalt!

forrás: Metro

Nehézségi szint:
középfok
Címkék:
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!