2010 November – Interesting news of the world – Host announces wrong winner

középfok
A 2010 novemberi szám 9. oldalán található cikk hanganyagát és fordítását találod meg itt.

Az ‘Ausztrália következő topmodellje’ műsorvezetője rossz győztest jelentett be élő adásban

Kellemetlen pillanat volt az „Ausztrália következő topmodellje” nézői számára, amikor Sarah Murdoch élő adásban véletlenül rossz győztest nevezett meg. Murdoch először a 19 éves Kelsey Martinovich-ot jelentette be közönség-díjas topmodellnek, megtorpant, majd riadtan mondta: „Istenem, nem is tudom, most mit mondjak. Egy kissé rosszul érzem magam emiatt. Nem. Nagyon sajnálom. Istenem. Nem tudom, mit mondjak. Ez teljes mértékben baki volt. Amanda nyert, sajnálom. Rosszul súgták.”

A valódi győztes, a 18 éves Amanda Ware a Priscilla’s modellügynökséggel köt majd 25,000 dolláros szerződést egy Levi’s kampányban való megjelenésre, ellátogat New Yorkba az ELITE ügynökséghez, kap egy Ford Fiesta Zetec-et, 20,000 dollár készpénzt és egy nyolcoldalas anyagot a Harper’s Bazaar ausztrál kiadásában. Ám Sarah sem távozik üres kézzel. A Foxtel csatorna az alábbi nyilatkozatot adta ki:

„Sarah ezt a bonyolult helyzetet a legnagyobb mértékű szakmaisággal és eleganciával kezelte. Amanda és Kelsey fej-fej mellett álltak a szavazásban az egész este folyamán. Elnézést kérünk Kelseytől a hibáért, és a Foxtel elviszi New York-ba, továbbá 25,000 dolláros díjjal jutalmazzuk.”

forrás: Huffingtonpost

Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!