NOTW – Now, you can rent a grandma

középfok
Hallgasd meg a 2011 augusztusi szám 13. oldalán olvasható cikket. A cikk fordítását itt el is olvashatod.

Most bérelhetsz nagyit

Egy Los Angeles-i székhelyű munkaközvetítő cég előrukkolt egy lehetőséggel olyan emberek számára, akiknek szükségük van egy nagyira, hogy szerezzenek egyet. Ha bármilyen oknál fogva valakinek szüksége lenne egy nagyira, a Rent-a-Grandma (Bérelj-egy-nagyit) cégnek van egy pár kínálatban.

A cég alapítója Todd Bliss. Szerinte olyan nőket ajánlanak, akik legalább 50 évesek azoknak, akik segítségüket díjaznák. Bliss mindenkit biztosít afelől, hogy a nőket óvatosan válogatják, hogy gondoskodjanak arról, hogy alkalmasak arra a feladatra, amelyet felajánlanak nekik. A szolgáltatásaik közé, többek között, a gyermekfelügyelet, a háztartás, az idősek ellátása, a gondnoki feladatok, a kisállat felügyelet és a főzés tartozik. 

A cégnél jelenleg körülbelül 45 nő áll a polgárok rendelkezésére. Ahhoz, hogy valamelyiküket megszerezzék, készen kell állniuk, hogy óránként akár 23 dollárt is fizessenek. Cserébe a nők jutalékot fizetnek azután, amit a cégnek keresnek. Bliss azt gondolja, hogy van előnye annak, ha egy nagyi segít a háznál. “Az 50-es éveikben levő nők nem sms-eznek vagy tweet-elnek míg a gyerekeidre vigyáznak. A tapasztalatot nem lehet helyettesíteni,” mondta.

Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!