2011 February – NOTW – Bagel Toting Professor causes Airplane Ruckus

alapfok
A 2011 februári szám 13. oldalán található cikkhez tartozó audiót és fordítást találhatod meg itt.

Egy floridai matematika professzort Bostonban egy amerikai repülőgépről leszállították és letartóztatták, miután az utasok megvádolták őt, hogy egy, szokatlanul zörgő csomagot helyezett el a fej feletti tárolóban.

Kiderült, hogy a gyanús csomag egy műanyag zacskóba csomagolt sajtkrémes bagel volt, kulcsok, egy pénztárca, egyéb étel kiegészítők és egy kalap – állt a rendészeti tisztek jelentésében.

De mielőtt ezt felfedezték volna, a 35 éves Ognjen Milatovic állítólag nem követte a személyzet utasításait, azaz nem ült le és nem tette le a mobiltelefonját, hogy a gép felszállhasson.

Az Ézsak-Florida Egyetem professzorát bilincsben szállították le a washingtoni csatlakozó járatról és a kelet-bostoni bíróság előtt garázdaság és egy repülőgép felszállásának akadályozása miatt vád alá helyezték. Szabadon engedték, de március 15-én vissza kell térnie a bíróságra.

A járat 117 utasával minden további probléma nélkül felszállt.

Ez nem az egyetlen jelenkori eset, hogy aggódó utasok egyik társukat feljelentették.

Novemberben egy közép-kelet ázsiai akcentussal beszélő férfit jogalkalmazó szervek Denverben leszállítottak egy US Airways járatról, miután az Észak-Karolinából érkező út során túl sokszor tett látogatást a mellékhelyiségben. A gép átkutatása szerint az aggodalom alaptalan volt.

Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!