2011 February - NOTW - McDonalds slated to offer ultra-cheap McWeddings

2011 February - NOTW - McDonalds slated to offer ultra-cheap McWeddings

Facebook Tweet
A 2011 februári szám 12. oldalán található cikkhez tartozó audiót és fordítást találhatod meg itt.

A McDonald’s olcsó esküvőt kínál

2011-től kezdődően a szerelmespárok bármely hongkongi McDonald’s étteremben összeházasodhatnak.

Valamikor januárban kezdődő McWeddings a tesztelési időszakban három nagy McDonald’s étteremben jelenik meg. A szolgáltatást 129 dollártól kezdődően csomagokban ajánlják, ami hatalmas megtakarítás az általánosnak nevezhető 1300 dolláros esküvői árakhoz képest Hongkongban.

A foglalásban benne van a személyre szabott menü, a dekoráció, a McDonald’s témájú ajándékok, egy speciális almás esküvői torta és egy szem sültrumpli, amit a hagyományos cseresznye helyett oszt meg a csók előtt egymással a pár.

Ez egy lényegesen olcsó és mókás módja a házasságkötésnek. Ez olyan, mint egy amerikai pár frigye egy Las Vegas-i kaszinóban. Itt is vannak kifogásolható dolgok. Egyszer: a McWedding mellett kitartó pároknak nem garantálható bármilyen magánszféra. Azok a vásárlók is végignézhetik a ceremóniát, akik csak beugrottak egy falatot bekapni. Továbbá a McDonald’s nem szolgál fel likőrt vagy sört, tehát nem lesz alkoholfogyasztás.

Az egész fiaskó akkor kezdődött, amikor egy pár egy hongkongi McDonald’s-ban ismerkedett össze, majd eldöntötték, hogy ott is fognak összeházasodni. A szóbeszéd gyorsan terjedt, ami arra buzdította országszerte a jegyespárokat, hogy a McDonald’s-ban foglaltassanak helyet az esküvőjükre. Így született egy trend.

Nem a legromantikusabb ötlet a világon, de bizonyosan olcsó. Még fontosabb, hogy egy rakás ingyenes Happy Meal ajándékot is kaphatsz. És hiába, nincs is jobb mint meztelenül ezekkel játszani a mézeshetek alatt.

Nehézségi szint:
alapfok
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Kapcsolódó anyagok