News of the World – Toilet terror

középfok
A 2011 júniusi szám 12. oldalán található cikket hallgathatod meg itt, sőt a cikk fordítását is elolvashatod.

WC terror

Roberta Vaituke, 10, döbbenten állt az 5 láb hosszú kígyó előtt, amely a fürdőszobában lapult.

A családja azt mondja, hogy a sziszegő hüllő csakis a szennyvízcsatornán és a WC csészén keresztül csusszanhatott be a szobába.

Roberta a fal mentén látta meg az állatot, amikor a WC-re igyekezett és félelmében teljesen lebénult. “Egyszerűen nem tudtam megszólalni és hosszú ideig teljesen lemerevedve álltam, miután felfogtam, hogy kígyót látok.

“Mozdulatlanul álltam egy percig, majd befutottam a nappaliba és elrejtőztem a kanapén.”

Az anyukám fél órával előttem volt odabent, de ő nem látott semmit. Nem szeretném, ha ez még egyszer előfordulna, de alig várom, hogy az iskolában elmeséljem a barátaimnak.

Családja bátor tagjai bedugaszolták a lefolyót, hogy ne menekülhessen el a kígyó és várták a RSPCA-t, hogy eltávolítsák a házukból Hants, Portsmouth-ban.


A szomszédjuk, Harry Sharpe, 20, azt mondja, hogy neki van egy Sammy nevű hüllő, aki 6 hónappal korábban szökött meg a terráriumából.

“Nem tudom pontosan, hogyan sikerült ennivaló nélkül ilyen sokáig életben maradnia. Bizonyára egereken élt odalent,”mondta Harry, majd hozzátette: “Barátságos kígyó. Csak szeretném visszakapni végre.”

A nem mérges hüllő, amely fakó színű piros foltokkal, fojtó szorítással szerzi zsákmányát.

Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!