News of the World – A great chance for a party

A 2011 májusi szám 12. oldalán található hír magyar fordítását olvashatod itt, az angol szöveget pedig meg is tudod hallgatni.

Remek alkalom a bulizásra – a 90 éves nagyi hozzámegy a 73 éves hancúrpajtásához, bizonyitva, hogy sosincs túl késő a szerelemhez

Kései szerelem

A 90 éves Betty Erskine 2003-ban találkozott a 73 éves Robin Tremayne-nel, amikor mindketten ugyanabban a nyugdíjas otthonban.

A pár rendszeresen csevegett és később elkezdtek romantikusan is közeledni egymáshoz, majd Robin beköltözött és 2009-ben feltette a nagy kérdést. Körülbelül 25 barát és családtag vett részt az Exmouth városházán tartott ceremónián szombaton, ahol Betty csak a pár héttel korábbi 90.-ik szülinapját ünnepelte.

A korábbi ‘dinner lady’ (iskolákban ebédeltetést felügyelő) Betty azt mondta, hogy az esküvő egy remek módja volt annak, hogy egy jót bulizzanak. “Egyszerűen jónak tűnt. Mindenben megegyezünk és sosem vitatkozunk. Ő türelmes és törődik velem és egy lánynak igazán csak ennyire van szüksége.”

Mindkettejük számára ez a harmadik házasság, miután mindketten elváltak és túlélték második társukat.

Bettynek két lánya van, egy fia és hat unokája mig Robinnak egy fia, egy lánya, három unokája és négy dédunokája.

A pár előrehaladott korának ellenére, azonban, még meg kell tenniük egy kis utat, ahoz, hogy Nagy-Britannia legidősebb friss házasai legyenek.

Ez a megkülönböztetés a 97 éves Henry Kerr-t és 87 éves Valerie Berkowitz-ot illeti, akik együttesen 184 évesek és múlt év júliusában házassodtak össze.

Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!