NOTW - Choosing the best disguise

NOTW - Choosing the best disguise

Facebook Tweet
A 2011 májusi szám 12. oldalán található hír magyar fordítását olvashatod itt, az angol szöveget pedig meg is tudod hallgatni.

A legjobb álca kiválasztása

A Kansas-beli topekai rendőrség azt mondta, hogy a 26 éves úgy döntött, hogy egy élénk kék széles sárga csíkos melegítőben fog kirabolni egy boltot – fura választás tekintve, hogy a helyette választhatott volna egy Leprechaun felszerelést is – majd megjelent a város március 17.-ei ünnepségén ugyanabban a ruhában.

A WIBW-AM rádióállomás közölte, hogy a nőt, Tihesia Birdlong-ot, tegnap tartóztatták le miután felfigyeltek rá egyedülálló viseletében, miközben a Szent Paddy napi utcai parádét nézte a belvárosban.

A hatóságok azt állítják, hogy Ms Birdlong tegnap hajnali fél négykor bement egy kiskereskedésbe és egy csavarhúzóval hadonászva pénzt követelt a pult mögött álló eladótól.

A biztonsági felvételen látható amint távozik az üzletből, egyedi viseletében, amelyik a parádén felhívta a rendőrök figyelmét.

Tegnap a világ több pontján sok millió ember zöldbe öltözött, hogy az ír patrónus szentet megünnepeljék.

Ő az, akiről azt tartják, hogy elhozta a kereszténységet a smaragd szigetre és annak hagyománya, hogy a zöld árnyalatinak viselésével ünneplik ezt a napot a 19.-ik században kezdődött.

Címkék:
    nincsenek címkék
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Kapcsolódó anyagok