NOTW - "Red" rocker Sammy Hagar says abducted by aliens

NOTW - “Red” rocker Sammy Hagar says abducted by aliens

Facebook Tweet
A 2011 májusi szám 13. oldalán található hír magyar fordítását olvashatod itt, az angol szöveget pedig meg is tudod hallgatni.

"Red" rocker Sammy Hagar állítja, földönkívüliek raboltákel

LOS ANGELES (Reuters) – Nem férhet kétség hozzá, Sammy Hagar-nak, a Van Halen korábbi énekesének, sok merész tapasztalatban volt része az életben, de hétfőn a rocker talán a legmerészebb történetét mesélte el az MTV-nek. Földönkívüliek rabolták el.

Vagy legalábbis, az agyát.

Az új könyvével, “Red: My Uncensored Life in Rock” (Red: Az én cenzúrálatlan életem a rockban) kapcsolatos interjúban az mtvhive.com-on Hagar olyanokról mesél, amitől, még szerinte is, pár embernek őrültnek hangozhat.

Ő és a riporter ufokról szóló álmairól beszélgetnek és amikor azt kérdezik tőle, hogy elhitte-e, hogy elrabolták, Hagar válasza: “Úgy gondolom, hogy igen.”

A riporter meglepettnek tűnt. “Micsoda? Tényleg? Csak vicceltem. Te tényleg elhiszed ezt?” – kérdezi.

Hagar nevet és elmagyarázza, hogy a könyvének egy fejezete, amely álomként van leírva, ahol földönkívüliek lépnek vele kapcsolatba Kaliforniában, tulajdonképpen, a valóság volt.

A történetben leírja, hogy a lények hogyan csatlakoztak rá hálózatnélkül az agyára.

"Valóságos volt," mondta Hagar a riporternek, az MTV Hive weboldala szerint. "Belém voltak csatlakozva. Letöltéses helyzet volt… Vagy feltöltöttek valamit az agyamból, mint egy kísérletben.”

Hagar továbbá leír egy másik élményt is, amikor szerinte négy évesen látott egy földönkívüli űrhajót amint egy mező felett lebegett ahol a családja élt.

És akkor az is lehet, hogy annak a sok “szex, drog és rock ‘n’ roll’-nak semi köze sincs a földönkívüli tapasztalathoz.

Címkék:
    nincsenek címkék
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Kapcsolódó anyagok