Is the Royal Wedding coverage making you feel queasy?

középfok
Hallgasd meg a 2011 márciusi szám 12. oldalán található cikket, amelynek a fordítását is itt megtalálod.

Kicsit émelyegsz már a királyi esküvőről szóló hírektől? Vegyél magadnak szuvenír hányószacskót!

Ha már hányingered van a királyi esküvőtől, biztosan szükséged lesz egy ilyenre ha eljő április 29.  Lydia Leith grafikus szitázott szuvenir hányószacskókat dobott piacra, amelyek csupán 3 fontért megvásárolhatóak. Az első limitált kiadást, egy halom ‘Throne Up’ (szójáték: ‘throw up’ ‘fel-hány’ helyett fel-trón’) zacskót – talán nem meglepő módon- majdnem azonnal felvásárolták.

Az esküvői emléktárgyak állitólag 26 millió fontot hoznak a kereskedőknek – annak ellenére, hog  a királyi palota tisztviselői megpróbálnak szigorral bánni a szuvenirokal. Betitltottak mar védjegyzett konyharuhákat is még decemberben. Earl Peel, a királyi háztartás fejese azt nyilatkozta: " Olyan cikkeket akarunk, amelyek tartósak és jelentősek." Tehát feltételezhető, hogy  nem fognak sokáig tanakodni Lydia bevonásáról az emléktárgy piacra.

Minden zacskót William és Kate kopek disziti, abban az öltözetben amelyben a sajtó előtt bejelentették eljegyzésüket. A kép alatti figyelmeztetésen ez olvasható: Tartsd kéznél 2í11. április 29.-én.

Lydia a következőket nyilatkozta a Huffington Post-nak: " A zacskók csupán egy kis mókázás kellékei. Egy fajta ellenszer az esküvő körüli hisztériára – én a legkevésbé seem vagyok monarchia ellenes! Viccként indult a vacsoránál és amikor elkészitettem őket azt vártam, hogy csak egy maroknyit fogok eladni a baráti társaságban és a családon belül, de úgy tűnik, hogy sokkal nagyobb igény van rájuk" tette hozzá Lydia.

"Én magam is rajongója vagyok az esküvői emléktárgyaknak és egyszerűen azt gondoltam, hog y ez vicces adaléka lesz azoknak a tárgyaknak, amelyekkel megemlékezünk erről a napról."

Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!