NOTW – Pregnant woman gives birt after Chicago Marathon run

középfok
A 2011. novemberi szám 8. oldalán olvasható cikket hallgathatod meg itt brit és amerikai kiejtéssel .

A terhes nő néhány órával a chicagói maraton lefutását követően szülte meg gyermekét

Egy terhes nő, aki miután lefutotta a chicagói maratont, leánygyermeknek adott életet, úgy írja le az eseményeket, mint “élete leghosszabb napját”. Amber Miller (27) majdnem 39 hetes terhes volt, amikor a táv felét félig futva, majd a fennmaradó fél távot orvosa tanácsára sétálva teljesítette a maratont. A verseny után csupán pár órával szülte meg June Audra nevű lányát. A chicagói sportesemény Miller kisasszony nyolcadik maratoni futása volt, és meglepő módon nem az első alaklommal futotta le a távot terhesen. Meglepő módon a Wisconsin-i maratont ez évben már négy hónapos terhesen teljesítette, és amikor a jelenleg 19 hónapos Caleb nevű fiával volt terhes, részt vett egy másik maratoni futáson is. A hölgy elmondta, hogy a futóknak drukkoló tömeg rengeteg buzdítást nyújtott számára a 42 kilométeres távon.

“Sok ember így biztatott: ‘Fuss terhes anyuka!’”, mondta. “Nekem ez nem volt a szokásostól eltérő dolog. Addig is futottam. Megőrülök a futásért.”

Miller kisasszony elmondta, hogy néhány perccel azután, hogy átért a célvonalon, a fájások elkezdtek erősödni, és rájött, hogy ‘mi történik’. De az anyuka nem pánikolt, és elárulta, hogy evett egy szendvicset mielőtt elindult a közeli kórházba.

Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!