NOTW – David Walliams completes epic Thames swim

alapfok
Hallgasd meg a 2011 októberi szám 13. olvasható hírünket itt brit és amerikai változatban is.

David Walliams végigúszta a Temzét

David Walliams humorista ma este fejezte be heroikus 140 mérföldes úszását a Temze folyón – ezzel több mint 1 millió fontot gyűjtve a Sportsegély számára. A Kis-Britannia sztárja (40) a kitűzött 8 napon belül ért célba annak ellenére, hogy a “temzei pocak” nevű hasi vírusos megbetegedés gyengítette le, amely súlyos hányási rohamokkal jár. Több ezer rajongó gyűlt össze a Westminster hídnál biztatására, amikor modell felesége kíséretében Lara Stone-nal megérkezett.

Amikor Lenny Henry humorista megkérdezte, hogy mit szeretne elmondani rajongóinak, Williams így válaszolt: “Nagyon köszönöm a hullámokat, a drukkolást, de első sorban az adományokat köszönöm, mert nem jelentene semmit az egész, ha nem nyúlnának mélyen a zsebükbe, és tudom, hogy nehéz időket élünk, tehát szívből nagyon-nagyon köszönöm, jobbá teszitek mások életét.”

A folyón megtett utolsó szakasz – az árapályos szakasz – volt az egyik legrosszabb, mivel itt hulladékot kellett kerülgetnie és erős áramlatokkal kellett megküzdenie. Tegnap a nyugat-londoni Teddington-ig jutott el, így mára 15 mérföld maradt hátra. Mamut-távú úszása során az esős időszakok voltak a legrosszabbak, mivel a Temze vize több ezer gallon szennyvizet mosott a folyóba.

Williams a Gloucs-i Lechlade-ből indult hétfőn, és egy fájdalmas pörsenést kellett elviselnie a nyakán ahol az úszóruhája kidörzsölte. Eredetileg azt tervezte, hogy úszónadrágban mutat be egy performanszt, de a hideg időjárási körülmények miatt elvetette az ötletet. Édesanyja, Kathleen, azt mondta: “Ő nem azért úgymond az ország kedvence, mert ezt végig csinálta – kutyákat mentve meg útközben, és integetve az embereknek, miközben leginkább le szeretett volna feküdni. Nagyon-nagyon büszke vagyok rá.” Összesen 1.093.325 fontot gyűjtött össze, amely lenyűgöző.

Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!