NOTW – Marks & Spencer hires record 20,000 extra workers for Christmas

alapfok
A 2012 novemberi szám 7. oldalán olvasható cikket hallgathatod meg itt.

 

A Marks & Spencer rekordszámú 20,000 új alkalmazottat vett fel karácsonyra

Az óriási toborzási kampány azt jelenti, hogy a bevásárló utcai kedvenc 1500-nál is több szezonális alkalmazottat vesz fel, többet, mint a Királyi Posta, amely általában az Egyesült Királyság legnagyobb foglalkoztatója az ünnepek alatt. A M&S elmondta, hogy a luxus karácsonyi ételek és az új boltnyitások iránti növekvő kereslet a tavalyi évhez képes 25 százalékkal nagyobb felvételi számokat jelentenek. Az Egyesült Királyságban 500 üzletben nyílik álláslehetőség, és a legtöbb munkaszerződés Januárig tart majd, egyes dolgozók számára állandó munkalehetőséget biztosítva.

Tavaly a kiskereskedelmi óriás karácsonyi alkalmi dolgozóinak 20 százaléka talált állandó munkát, ami azt jelenti, hogy 4000 szezonális dolgozó kapott hosszú távú munkát. Vannak a vásárlókat segítő eladók, az M&S kávézóiban kisegítő dolgozók és az üzletek üzemeltetésén dolgozó alkalmazottak. Minden újonnan felvett dogozó két napos képzésen vesz részt, és fizetés kiegészítésként 20 százalék kedvezményt kapnak az M&S termékekre.

A Kingston-Upon-Thames-i David Manders (27) az M&S Epsom-i boltjának csapatához a múlt évben ideiglenes alkalmazottként csatlakozott azt követően, hogy vendéglátó ipari állásából elbocsátották. Állandó állásba került felvételre, és jelenleg az M&S Clapham-i üzletében étteremvezető.

David elmondta: „Miután tavaly elbocsátottak, az M&S számára végzett munka sokat segített abban, hogy visszatérjek a munka világába, és jelentősen növelte önbizalmamat. Főnökeim elismerik kemény munkámat, és arra biztatnak, hogy fejlesszem képességeimet, így segítve engem abban, hogy egy jó karriert fussak be”.

Steve Rowe, az M&S kiskereskedelmi igazgatója elmondta: „A vásárlók az M&S-t a legfontosabb események alkalmával keresik fel, bízva abban, hogy ízletes karácsonyi ebédet, a legújabb divatot és fantasztikus kiszolgálást biztosítunk számukra. Idén összefogtunk a The Sun-nal, hogy állást hirdessünk 20 000 szenvedélyes, önbizalommal teli jelentkező számára, akik segítenek megfelelni a vásárlók elvárásainak az idei ünnepi idényben, sőt túl is szárnyalják azokat.”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Nézd meg ezt is:  Employee Appraisal and Annual Report
Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!