NOTW – ‘Buxom Bandit’ Robs Gas Station In Gold Coast, Australia


Szalai Nóri | 2012. 07. 26.
alapfok

‘Bögyös bandita’ rabolt ki egy benzinkutat az ausztrál Aranyparton

Talán nem ez a legjobb módja annak, hogy megússzunk egy rablást. A Queensland-i rendőrök Ausztráliában az úgynevezett bögyös banditát keresik, aki egy rendőrségi sajtóközlemény szerint egy aranyparti benzinkutat rabolt ki.

A közlemény szerint a mélyen dekoltált felsőt viselő szőke hölgy egy férfivel hajtott a benzinkútra. Ezt követően a hölgy berontott a kútra, bement a pult mögé, és mielőtt a meghatározatlan összegű készpénzzel elmenekült, egy késsel megfenyegette az eladót, számolt be róla a közlemény.

A News Nine MSN megjegyzi, hogy a még szabadlábon lévő hölgy elkövetett néhány kritikus hibát, amely segíthet a rendőrségnek az elkövető lenyomozásában. Nem viselt semmit, ami az arcát eltakarta volna, amelyet a benzinkút ipari kamerája rögzített is. A bandita a kést tartó kezén az újjlenyomatát elfedő kesztyűt viselt, míg a kesztyű nélküli kezével vette el a pénzt, és valószínüleg más ujjlenyomatokat is hagyott maga után, jelentette az MSN.

Az ausztrál Triple M Rádió lemezlovasa, Mick Molloy a jó képességű rabló mellett szólalt fel. Ha a nőt elfogják, Molly megígérte, hogy elmegy a tárgyalásra és azt skandálja majd, hogy “szabadítsák fel az aranypartot is!”

Nehézségi szint:
alapfok
Címkék:
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!