NOTW – Stalking Cat found dead

alapfok
A 2012. decemberi szám 7. oldalán olvasható hírt hallgathatod meg itt.

Dennis Avnert, az „Osonó Macskát” „öngyilkossága” után holtan találták azután, hogy éveken át macska kinézetűre alakította magát

Meghalt Dennis Avner, a Nevadai férfi, aki éveken át azon igyekezett, hogy macskaszerűre formálja testét. 54 éves volt.

Avner, az Amerikai Haditengerészet veteránja számos radikális test-átalakítási eljáráson ment keresztül annak érdekében, hogy a szőrzettől kezdve a mechanikusan mozgatható farokig nőstény macska kinézetét öltse. Holttestét november 5-én találták meg Tonopah-i otthonában.

Avneren felső ajakvágást, a fül műtéti csúcsosítását, szilikon arc– és homlokbeültetést, fogtömést végeztek, illetve tetoválásokat és arcpiercingeket készítettek neki. A Nevada állambeli Tonopah-i Avner azt szerette, ha „Osonó Macskának” hívták indián nevén.

„Huron indián vagyok, és egy nagyon régi hagyományt követve változtattam magam tigrissé”, mondta mára megszűnt weboldalán. Amerikai indiánok leszármazottjaként Avner egy őslakos törzsfőnökkel folytatott beszélgetés után érzett inspirációt arra, hogy „kövese a tigris útját”.

Túlnövesztett körmeivel, tépőfogaival és csíkozott bőrtónusával Avner könnyen felismerhető alak volt a környéken. Halála okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, bár a találgatások szerint megölhette magát.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Nézd meg ezt is:  Hot Phrasals
Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!