NOTW – Prince Charles takes over BBC weather forecast

középfok
A 2012 júniusi szám 5. oldalán olvasható cikket hallgathatod meg itt. A cikkhez tartozó videót és fordítást is itt találod.

Károly herceg vette át a BBC időjárás előrejelzését

A BBC déli időjárás előrejelzésébe bekapcsolódó skóciai nézői valószínűleg nagyot néztek csütörtökön, amikor a nedves és esős előrejelzést meglepő módon a királyi család egy tagjától hallották.

A szokásos időjárás-jelentő helyére nem más lépett be, mint Károly, Britannia hercege. A 63 éves trónörökös az adó Glasgow-i központját azért látogatta meg, hogy megünnepelje a csatorna sugárzásának 60. évfordulóját, és ekkor úgy döntött, hogy szórakozik egy kicsit a déli előrejelzéssel, számolt be róla a BBC.

Károly, aki feleségével, Kamillával látogatta meg az állomást, egyenesen a kamera elé lépett, és úgy nézett ki, mint egy öreg profi amint “alacsony légnyomás” által kialakuló “hideg, nedves és szeles” időt jósolt az időjárási térkép előtt.

Az eset ugyanakkor nem volt teljesen spontán. A BBC jelentése szerint Károly herceg egy külön a számára írt szöveg alapján dolgozott, amely kiemelte a skóciai királyi rezidenciákat.

Amikor a szövegben oda ért, hogy “széllökésekBalmoral felett”, amely a királyi család egyik kedvenc helye, az általában higgadt Károly egy kis humort vitt a dologba azzal, hogy felkiáltott: “Ki a feneírta ezt a szöveget?

Károly és Kamilla, Cronvall hercegnője, Skóciába a skót kultúrát, történelmet és vívmányokat ünneplő éves Holyrod Hét alkalmából látogatott el, írta a Buckingham Palota weboldala.

forrás: ABC News

Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!