NOTW - Nudy ferry riot

NOTW - Nudy ferry riot

Facebook Tweet
A 2012 májusi szám 6. oldalán olvasható számot hallgathatod meg itt.

Meztelen zavargás a kompon – 200 diák vett részt a részeg dühöngésbe csapó csatornaátkelésen

Ittas diákok rongáltak meg egy 180 millió font értékű kompot miközben meztelenül rohangáltak és tömegverekedés tört ki köztük. A megrémült utasokat egy biztonságos helységbe menekítették az ámokfutás idejére. A randalírozók poharakat és üvegeket törtek, asztalokat borítottak fel és hamutartókat gyújtottak fel a P&O hajótársaság Spirit of France nevű hajóján. A hajó Doverből Calaisba hajózott, amikor egy alpesi egyetemi sítúrára utazó 200 diák ámokfutásba kezdett.

Steve Johnson kapitány tegnap este a Manchesteri Városi Egyetem és a Manchesteri Egyetem diákjainak viselkedését “alávaló” viselkedésként jellemezte. A kapitány elmondta: “Az asztalokon táncoltak, és üvegeket és poharakat rugdostak le az asztalokról. A fiúk és lányok általában ittas és faragatlan módon mutogatták magukat. Sok panasz érkezett rájuk.”

A 2:20-as hajón négy busznyi diák volt az 1559 személy (köztük idősek és gyermekes családok) között. A személyzet elmondta, hogy a diákok nagyon ittasak voltak amikor megérkeztek. A rohangálás és a faragatlan idétlenkedés kocsmai verekedéssé kulminálódott. A Manchesteri Városi Egyetem vizsgálja az ügyet.

forrás: The Sun

Nehézségi szint:
középfok
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Kapcsolódó anyagok