NOTW - Love Hearts factors most romantic workplace in UK

NOTW - Love Hearts factors most romantic workplace in UK

Facebook Tweet
A 2012 márciusi szám 6. oldalán olvasható cikket hallgathatod meg itt.

A Love Hearts gyár a legromantikusabb munkahely az Egyesült Királyságban

Valaminek lennie kell a Love Hearts gyár cukormázaslevegőjében, mert az édességgyártó azt állítja, hogy üzeme a legszerelmesebbmunkahely az Egyesült Királyságban. Swizzels Matlow elmondta, hogy minden negyedik alkalmazottjuk a Derbyshire-i üzemükben kollégával folytatott viszonyt, így az 500 főből 61 pár alakult. A családi vállalat elmondása szerint a dolgozók ráadásul úgy kezdték románcukat, hogy személyre szólószerelmes szíveket küldtek egymásnak a gyártósoron.

'Mind a 61 pár a munkahelyen ismerkedett meg, és mára össze is házasodtak, eljegyezték egymást, illetve gyermekeik vannak,' mondta az édesipari vállalat igazgatója, Jeremy Dee. 'A Love Hearts nyilvánvalóan ösztönzi a románcot.'

A vállalat évente kétmilliárd Szerelmes Szívet gyárt zacskónként 28 pennys áron, és a szivecskékre a legegyszerűbb üzenetek vannak írva, mint 'Szetelek'; 'Csókolj meg!'; 'Első Szerelem'; 'Teljesen az enyém vagy'; és 'Csak Te'. A szerelmes édességrajongók, akika mostani Valentin napon szeretnék hasznosítani a Szerelmes Szívek hatást, figyeljenek oda, hogy vannak az édességen olyan félreérthetőbb üzenetek is, mint például a 'Micsoda meglepetés!'; 'Jót nevettem'; és a 'Mondj nemet'.

Nehézségi szint:
alapfok
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Kapcsolódó anyagok