NOTW – Nurse snatched baby from hospital

középfok
A 2012 márciusi szám 6. oldalán olvasható cikket hallgathatod meg itt.

A nővér gyereket rabolt a kórházból akit 23 évig nevelt

Joy White összeomlott a bíróságon miután a bíróság meghallgatta, hogy Ann Pettway hogyan rabolta el, és hogyan nevelte fel sajátjaként Carlina nevű gyermekét. Az anya több évtizedes veszteségéről beszélt miután az álnővér bevallotta, hogy 23 évvel ezelőtt elrabolta újszülött csecsemőjét. Joy White összeomlott a bíróságon miután a bíróság meghallgatta, hogy Ann Pettway hogyan rabolta el és nevelte fel sajátjaként Carlina nevű lányát. Ám az emberrabló bűne visszaütött rá amikor a felnőtt Carlina meglátta egy csecsemőkori fényképét egy eltűnt gyermekeket kereső weboldalon, és megkereste igazi édesanyját. Aztán mivel Pettwayt elvezették, hogy letöltse börtönbüntetését, Joy megölelte a mosolygó Carlinát és azt mondta: “23 évet veszítettem el a lányommal töltött időből. Szeretem a lányomat. Szép lány. Azt mondta nekem tegnap, hogy anyu, te vagy a Valentin napi ajándékom.”

Joy rémálma akkor kezdődött, amikor ő és élettársa, Carl Tyson 1987-ben a 19 napos Carlinát láz miatt egy New York-i kórházba vitte. Pettway az osztályokon ólálkodott nővérnek kiadva magát rögtön azután, hogy vonattal megérkezett a Connecticut-béli Bridgeportból. Míg Carlina a sürgősségin volt, Pettway hidegvérrel úgy tett, mintha vigasztalná a nyugtalan Joyt, aki akkor 16 éves volt. Joy, aki gyermeke fényképét mindig az ágyánál tartotta, elmondta: “Sosem fogom elfelejteni az arcát. Megsimogatta a vállamat, és azt mondta: ‘Ne sírjon! A gyermeke meg fog gyógyulni’.”

Az emberrablás megrázta Amerikát. És amint Carlina Nejdra Nanceként felnőtt, gyanakodni kezdett a valódi személyazonosságával kapcsolatban. Pettway hazugságokkal traktálta beismerve, hogy valaki másnak a gyermeke, ám azt állította, hogy egy drogfüggő adta őt el. Azonban a kétkedő Carlina az interneten saját keresésbe kezdett, és megrázó felfedezést tett az Eltűnt és Kizsákmányolt Gyermekek Országos Központjának weboldalán. Ráismert egy gyermekkori fényképére. Ez után kinyomozta édesanyját, akinek két másik gyermeke is van, és a DNS vizsgálat alátámasztotta az igazságot.

Ez vetett véget Pettway szörnyű titkának. Ám az emberrabló pénteken csak annyit mondott a Manhattan-I Bíróságon, hogy “Bementem a kórházba. Elvittem egy gyermeket. Nem volt helyes.” Nem adott magyarázatot tetteire. Pettway tavalyi letartóztatása után tagadta az emberrablást, és az ügyészek 10-12 év büntetést kértek rá. Azonban a dühös Joy azt szeretné, hogy 23 évet kapjon – egy évet minden évért, amit a lánya nélkül kellett kibírnia. Pettwayt májusban ítélik el. Jelenleg Carlina, akinek már saját gyermeke van – a 6 éves Samani – igyekszik behozni anyjával az elvesztett időt. “Minden nap beszélünk”, mondta Joy.

forrás: The Mirror

Nézd meg ezt is:  LOOK, SEE, WATCH igék helyes használata
Kezdőlap
Leckekereső
Napi leckék
Videokurzusok
Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!