NOTW – Kate Middleton topless pictures are not shocking

alapfok
A 2012 októberi szám 6. oldalán olvasható cikket hallgathatod meg itt.

 

Kate Middleton topless képei nem felháborítók, mondja a Closer szerkesztője

A francia Closer magazin szerkesztője, Laurence Pieau megvédte azon döntését, hogy nyilvánosságra hozta a Kate Middletonról a nyaralásán készített topless fényképeket, mondván, hogy azok nem felháborítóak, annak ellenére, hogy a Palota az esetet a “magánszféragroteszk megsértésének” nevezte. Pieau asszony, akinek a lapja a mai naptól kapható és elhomályosított képeket mutat be a Cambridge-i hercegnőről, tagadta, hogy a fényképek degradálóak lennének. “Ezek a fotók egyáltalán nem felháborítók”, mondta. “A képek egy felső nélkül napozó fiatal nőt mutatnak be, ilyeneket milliószámra láthatunk a tengerpartokon.”

Ugyanakkora St. James Palota haragosan reagált, és a képek közzétételét a “privát szférába való groteszk beavatkozásnak” nevezte. Vilmos herceg és a Cambridge-i hercegnő állítólag “haragosak” és “hitetlenkednek” a képekkel kapcsolatban, amelyeket ahhoz a sajtó által elkövetett tolakodáshoz hasonlítanak, amelynek ára lényegében Vilmos anyjának, Dianának 1997-ben egy autósüldözésben bekövetkezett halála volt.

A St. James Palota megerősítette, hogy a fényképek Kate-ről készültek, és a forrás elmondta, hogy a királyi pár “nem tudta elhinni, hogy fotók készültek”. Egy erős szavakkal élő nyilatkozatban a Palota úgy foglamazott: “Királyi őfelségeit igen elszomorította amikor megtudták, hogy a Francia lap és a fényképész ilyen groteszk és teljes mértékben elfogadhatatlan módon sértették meg magánszférájukat. Az incidens a sajtó és a paparazzók Diana Wales-i hercegnő életével kapcsolatos legrosszabb túlkapásaira emlékeztet, és így még jobban nyugtalanítják a herceget és a hercegnőt.”

A szóvivő elmondta, hogy “elgondolhatatlan” volt, hogy valaki ilyen fotókat készíthet, ugyanakkor megerősítette, hogy a pár nevében eljáró tisztviselők jelenleg jogászokkal konzultálva egyeztetnek a jogi lehetőségekről.

A Closer magazin – amely az Egyesült Királyságban azonos néven megjelenő laptól független – azt állítja, hogy exkluzív fényképek vannak a birtokában Kate-ről, amint egy – vélhetően Lord Linley tulajdonában álló – vendégház teraszán tartózkodik a pár múlt heti franciaországi nyaralása alatt. A magazin weboldala legutóbbi címlapján egy kipixelezett képet mutat be egy sötét hajú nőről, akiről azt állítja, hogy az a hercegnő. A nő éppen leveszi bikini felsőjét.

A királyi forrás korábban elmondta, hogy Vilmos és Kate nem kívánták az ügybe bevonni a Sajtópanasz Bizottságot, mivel nem tudtak arról, hogy az Egyesült Királyságban bárki is publikálni szerette volna a képeket. Vilmos és Kate ma értesült a képekről mielőtt meglátogatták volna az Assyakirin mecsetet, és meg is tekintették azokat a weboldalon.

A pár sajtótitkára elmondta: “A herceg és a hercegnő továbbra is a jelenlegi – őfelsége, a királynő nevében tett – szingapúri, malajziai, Salamon-szigeteki és tuvalui körútjára összpontosít.” A királyi család tagjai először látogattak el egy mecsetbe malajziai útjuk során.

Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!