NOTW – Limited endition Gold HTC

alapfok

A 2013  novemberi szám 6. oldalán olvasható hírt hallgathatod meg itt, sőt még egy videót is megnézhetsz. 

Bemutatták a limitált szériás 18 karátos arany HTC One okostelefont

Egy telefongyártó cég olyan új mobilt kreált, amelynek ára eléri a megdöbbentő 2,750 fontot, mivel a telefon tiszta 18 karátos aranyból készül. Az új Gold HTC One a cég által kiadott legdrágább telefon, és valódi aranyból készül.

A közönséges mobilként működő trendi okostelefonnak a legmodernebb érintőképernyője van full-HD kijelzővel. A kijelző 4.7 colos, és a telefon 32G adatmennyiséget képes tárolni, és egy 4.0 megapixeles kamerával van felszerelve. A telefonból csupán öt darab létezik, és a limitált szériás okostelefont a MBO Díjátadó 18. évfordulójára gyártották. A telefont a HTC által támogatott Legjobb Új Előadó kategória győztesének adják majd az idei október 19-i eseményen Glasgow-ban.

A luxus megjelenés eléréséhez a HTC ONE-t 18 karátos arannyal vonják be mielőtt polírozzák, hogy kidolgozása kifinomult legyen. A telefon a háztartási eszközöket egyéni igény szerint aranyozó Goldgenie-vel partnerségben kerül gyártásra. Az egyedülálló telefon hátuljára speciális MOBO 18 jelzés van gravírozva.

Phil Blair, a HTC Európai Elnöke elmondta: "A legjobb művészek mindig is aranylemezt kaptak sikereik elismeréseként, ám ma a legtöbb ember a telefonján hallgat zenét. Ezt a tényt szerettük volna elismerni. A HTC ONE a mobil dizájn és innováció csúcsa, tehát nyilvánvaló választás volt a díj különlegesebbé tételéhez. Biztosak vagyunk benne, hogy a nyertes MOBO művész nagyon fogja szeretni az egyedi telefont. És a nagyközönségből is adunk majd egy esélyt egy szerencsés embernek arra, hogy hamarosan megkaparintson egyet.”

Kanya King MBE, a MOBO Díjátadó alapítója hozzátette: "Az, hogy a MOBO betölti a 18-at, óriási eredmény, és számunkra ez egy különleges esemény. A 18 karátos aranyHTC One telefon egy nagyszerűen kiegészíti a nagykorúvá válási ünnepségeinket, és MOBO cicomát kölcsönöz az eseményeknek!"

 

A Goldgenie korábban készített rendelésre telefonokat Denzel Washington színésznek, Will Smith filmsztárnak és Kate Moss szupermodellnek.

Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!