2015.08.05. – Megjött Lisa!


Szalai Nóri | 2015. 08. 05.
facebooktwitterfacebooklinkedininstagram
Rólunk | Leckék Webáruház
[CURRENT_DATE]
Szia [FNAME],

Ma egy picit megszakítjuk a tanulást, mert szeretnék figyelmedbe ajánlani néhány hasznos kiadványunkat, amelyeket akár a strandon is tudsz forgatni napozás közben! 

… és még egy jó hír: már kapható a nyomtatott 5 Perc Angol Magazin augusztusi száma, itt nézhetsz bele a tartalomba:

Termékeink mind megvásárolhatók személyesen a 1136 Budapest Hegedűs Gyula u.9. szám alatti üzletünkben (32-es csengő, udvar) – vagy webshoponkon keresztül házhozszállítással. 

Jó böngészést és várunk mindenkit szeretettel! 

shadow-space
MAILECKE

5 PERC ANGOL MAGAZINOK

Az 5 Perc Angol nyomtatott, magazin formában 2009 októberében jelent meg először. Célunk az volt, hogy egy bulvár-nyelvoktató havilap formájában, hanganyag kíséretében, olyan tanulási és gyakorlási lehetőséget nyújtsunk olvasóinknak, amely egyben szórakozást is jelent.  A magazin a következő témákban kínál cikkeket (különböző tudásszinteken): havi aktualitás, érdekes hírek a nagyvilágból, ételek és receptek, utazás, lenyűgöző állatvilág, egészség és fitnesz, divat és szépség, celeb hírek, sport, tudomány és technika, zene, könyvek, filmek. Az újság második fele érettségizőknek, nyelvvizsgázóknak, üzleti nyelvet tanulóknak és gyerekeknek kínál tananyagokat, felkészítő feladatsorokat és kidolgozott érettségi tételeket. Kiadványunkkal gondoltunk a kezdőkre is, így számos könnyű tananyag és képes szótár is van a magazinban. A kiadvány cikkeinek nagy részéhez hanganyag is tartozik, amelyet brit és amerikai verzióban is meg lehet hallgatni. A hanganyagokat az olvasók ingyenesen érhetik él és tölthetik le weboldalunkról, így a magazin cikkeit akár MP3 lejátszón vagy mobiltelefonon is tudják hallgatni úton-útfélen. 

5 Perc Angol Magazin aktuális lapszám
havonta megjelenő nyelvoktató bulvármagazin 60 perc hanganyaggal
Minden korábbi lapszámunk (közel 70 magazin) megvásárolható webshopunkban vagy személyesen kedvezményes áron! 
750 Ft

 

Szalai Nóra:
5 Perc Angol Kezdőknek és Újrakezdőknek
Szalai Nóra:
5 Perc Angol Újrakezdőknek és Középhaladóknak
Szalai Nóra:
5 Perc Angol Igeidők
Önállóan használható tankönyv munkafüzettel és ingyenesen letölthető CD-vel teljesen kezdő szinttől komplett magyar nyelvű nyelvtani magyarázatokkal. Önállóan használható tankönyv munkafüzettel és letölthető CD-vel újrakezdő szinten, egészen az alapfokú nyelvvizsgáig.  Összefoglaló nyelvtankönyv magyar nyelven sok példamondattal és feladatgyűjteménnyel az igeidők használatáról. 
3840 Ft 3990 Ft 3480 Ft

TANKÖNYVEINK

5 PERC ANGOL BESZÉLŐ TANULÓKÁRTYÁK

A csomag 100 darab képeslap méretű (12X16 cm) kártyát tartalmaz mindennapi hasznos párbeszédek témában. Összesen 17 téma, 100 kártya, 100 párbeszéd, 100 hanganyag, 1100 fontos kifejezés, 1100 fontos szó. 

A hanganyagokat QR kód segítségével bármilyen QR kód olvasó mobiltelefonnal (nem feltétlenül okostelefonnal – kamera kell hozzá) meghallgathatod, de számítógépen is lehet hallgatni és le is lehet tölteni őket. 
A kártyákat ajánlom minden szinten, hiszen nem tudásszint, hanem téma szerint van összeállítva, így a bevásárlástól az internet előfizetésig mindenféle párbeszéd előfordul benne.

Ára: 3840 Ft 

shadow-space
Csatlakozz a közösségünkhöz
facebooktwittergoogleplus
SZERKESZTŐSÉG
[COMPANY_FULL_ADDRESS]
KAPCSOLAT
TELEFON:  +36/70-4520474
E-MAIL: magazin(kukac)5percangol.hu
© 2003 - 2021 
Szalai Nóra - 5Perc Angol Magazin
Minden jog fenntartva
Leiratkozás a Napi Leckékről
Adataim
Címkék:
    nincsenek címkék
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!