2015.06.10. - Ismét egy nagy akció!

2015.06.10. - Ismét egy nagy akció!

Facebook Tweet
facebook twitter facebook linkedin instagram
Rólunk |  Leckék Webáruház
15. 06. 09.
Szia,

Ma egy kicsit megszakítjuk a tanulást, mert szeretnénk néhány hasznos kiadványt a figyelmedbe ajánlani. Külön kiemelném az 5 Perc Angol Igeidők című könyvünket, amely most rendkívüli akcióval kapható személyesen (1136 Budapest Hegedűs Gyula u.9. - az udvarban - 32-es csengő, minden hétköznap 09.00-18.00, szombatonként 10.00-14.00-ig) és webáruházunkban is. 

Ha szeretnéd az összes igeidőt érthető magyarázattal elolvasni, és munkafüzettel gyakorolni, akkor most van egy jó hírem. A héten az 5 Perc Angol Igeidők könyv jelentős kedvezménnyel kapható kis könyvesboltunkban és webáruházunkban is, így most 3480 forint helyett 2840 forintért szerezheted meg! 

Részletes leíráshoz ls vásárláshoz klikkelj a borítóra! 

Jó böngészést, és várunk szeretettel!

shadow-space
MAI LECKE

5 PERC ANGOL MAGAZINOK

Az 5 Perc Angol nyomtatott, magazin formában 2009 októberében jelent meg először. Célunk az volt, hogy egy bulvár-nyelvoktató havilap formájában, hanganyag kíséretében, olyan tanulási és gyakorlási lehetőséget nyújtsunk olvasóinknak, amely egyben szórakozást is jelent.  A magazin a következő témákban kínál cikkeket (különböző tudásszinteken): havi aktualitás, érdekes hírek a nagyvilágból, ételek és receptek, utazás, lenyűgöző állatvilág, egészség és fitnesz, divat és szépség, celeb hírek, sport, tudomány és technika, zene, könyvek, filmek. Az újság második fele érettségizőknek, nyelvvizsgázóknak, üzleti nyelvet tanulóknak és gyerekeknek kínál tananyagokat, felkészítő feladatsorokat és kidolgozott érettségi tételeket. Kiadványunkkal gondoltunk a kezdőkre is, így számos könnyű tananyag és képes szótár is van a magazinban. A kiadvány cikkeinek nagy részéhez hanganyag is tartozik, amelyet brit és amerikai verzióban is meg lehet hallgatni. A hanganyagokat az olvasók ingyenesen érhetik él és tölthetik le weboldalunkról, így a magazin cikkeit akár MP3 lejátszón vagy mobiltelefonon is tudják hallgatni úton-útfélen. 

5 Perc Angol Magazin aktuális lapszám
havonta megjelenő nyelvoktató bulvármagazin 60 perc hanganyaggal
Minden korábbi lapszámunk (közel 70 magazin) megvásárolható webshopunkban vagy személyesen kedvezményes áron! 
750 Ft

HIHETETLEN AKCIÓ CSAK EGY HÉTIG! 

5 PERC ANGOL IGEIDŐK

MOST 3840 Ft helyett 2840 forintért kapható!

vásárlás: ITT

Ebben a könyvben az igeidőket veszem sorra, a lehető legrészletesebben kifejtve azok használatát, és a rájuk vonatkozó szabályokat. A magyarázatokat a lehető legközérthetőbb módon próbáltam megfogalmazni, sok illusztrációval és példamondattal, így kezdők számára is nagy segítség lehet a nyelvtanulás során, de haladók, sőt már nyelvvizsgával rendelkezők számára is hasznos nyelvtani összeállítás. Minden igeidőhöz számos feladat is tartozik, így a megtanultakat rögtön gyakorolni is tudják a nyelvtanulók!

A könyvben az igeidőket olyan sorrendben magyarázom el, ahogy azokat tanulni érdemes. A könyvek szinte 100 százaléka az igeidőket (Tenses) jelen, múlt és jövő időkre osztja, és e szerint magyarázza azokat. Nagyon sok nyelvtankönyv azzal kezdi, hogy az angolban 12 igeidő van, és hogy ez milyen nehéz, mert a magyarban csak 3 van, és nincsenek meg az angol igeidők magyar megfelelői. Ez azonban nem igaz, mert a magyarban ugyanúgy megvan mindennek a megfelelője, csak éppen neve nincs, mint az angolban (magyarul például az igekötők használatával fejezünk ki sok mindent), és szegény tanulóknak elmegy a kedvük az egész nyelvtanulástól, amikor a tanárok és a nyelvtankönyvek a 12 igeidővel riogatják őket!

A kötetben úgy fognak az egyes igeidők leírásai egymás után következni, amilyen sorrendben érdemes megtanulni őket.

Szalai Nóra:
5 Perc Angol Kezdőknek és Újrakezdőknek
Szalai Nóra:
5 Perc Angol Újrakezdőknek és Középhaladóknak
Szalai Nóra:
5 Perc Angol Igeidők
Önállóan használható tankönyv munkafüzettel és ingyenesen letölthető CD-vel teljesen kezdő szinttől komplett magyar nyelvű nyelvtani magyarázatokkal. Önállóan használható tankönyv munkafüzettel és letölthető CD-vel újrakezdő szinten, egészen az alapfokú nyelvvizsgáig.  Összefoglaló nyelvtankönyv magyar nyelven sok példamondattal és feladatgyűjteménnyel az igeidők használatáról. 
3480 Ft 3990 Ft 3480 Ft

TANKÖNYVEINK

5 PERC ANGOL BESZÉLŐ TANULÓKÁRTYÁK

A csomag 100 darab képeslap méretű (12X16 cm) kártyát tartalmaz mindennapi hasznos párbeszédek témában. Összesen 17 téma, 100 kártya, 100 párbeszéd, 100 hanganyag, 1100 fontos kifejezés, 1100 fontos szó. 
A hanganyagokat QR kód segítségével bármilyen QR kód olvasó mobiltelefonnal (nem feltétlenül okostelefonnal – kamera kell hozzá) meghallgathatod, de számítógépen is lehet hallgatni és le is lehet tölteni őket. 
A kártyákat ajánlom minden szinten, hiszen nem tudásszint, hanem téma szerint van összeállítva, így a bevásárlástól az internet előfizetésig mindenféle párbeszéd előfordul benne.


Ára: 3840 Ft 

shadow-space
Csatlakozz a közösségünkhöz
facebook twitter googleplus
SZERKESZTŐSÉG
5Perc Angol Magazin
[COMPANY_FULL_ADDRESS]
Hétfő - Péntek: 09.00 - 18.00
Szombat: 10.00 - 14.00

KAPCSOLAT
TELEFON  :  +36/1-783-02-07
MOBIL: +36/70-4520474
E-MAIL: nori.szalai(kukac)5percangol.hu
© 2003 - 2018 
Szalai Nóra - 5Perc Angol Magazin
Minden jog fenntartva
Leiratkozás a Napi Leckékről
Címkék:
    nincsenek címkék
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Kapcsolódó anyagok