2018.08.15. - Születésnap, könyvvásár, ajándék előfizetés

2018.08.15. - Születésnap, könyvvásár, ajándék előfizetés

Facebook Tweet
facebook twitter facebook linkedin instagram
Rólunk |  Leckék Webáruház
18. 08. 14.
Szia,

Ma egy pillanatra megtorpanunk a tanulásban, és szeretnék figyelmedbe ajánlani két szuper akciót, és egy nagyon érdekes és hasznos programot szeptember elsején! 

Októberben immár 10. évadát kezdi meg a nyomtatott 5 Perc Angol Magazin, illetve a lap 9. éves lesz! Ezt egy soha nem látott, rendkívüli akcióval ünnepeljük meg, így - hogy még többeteket tudhassunk olvasóink körében - most az éves előfizetés (12 lapszám, házhozszállítással, 12 órányi letölthető hanganyaggal, több, mint 1100 oldalon) 9540 Ft helyett mindössze 6500 forintba kerül! Ne maradj le te se erről! Ha van élő előfizetésed, akkor a megújítást kérheted később is, nem kell, hogy szeptembertől kezdődön, ezt szerkesztőségünk felé kell jelezned. 

MEGRENDELÉS ONLINE: ITT

Van egy másik típusú előfizetési akciónk is, ahol 9540 forint helett 7500 forintért a nyomtatott magazin előfizetés mellé egy éves digitális példányt is kapsz, ezt itt rendelheted meg: NYOMTATOTT+DIGITÁLIS ELŐFIZETÉS

Ne feledd azt sem, hogy idén 15 éves az 5 Perc Angol, az 5 Perc Angol Magazin pedig immár a 10. évadát kezdi meg idén októberben! Úgy gondoltuk, hogy ezt meg kell ünnepelni, így szeptember 1-én (ami majdnem az én születésnapom is: ) egy egész napot English Weekendet szervezünk. Lesz egy délelőtti (09.00-14.00) és egy délutáni (15:00-20:00) verzió, majd végül egy chat klub is este 22:00 óráig.

A jegy tartalmaz egy éves nyomtatott magazin előfizetést is, amely átruházható, vagy tovább vihető meglévő előfizetésre is!  

… és, hogy milyen programokkal készülünk? Lesz nyelvtan, nyelvvizsga tippek vizsgáztatóktól, egy kis motiváció és nyelvtanulási memóriafejlesztés, hasznos információk és gyakorlati tanácsok angolnyelvű állásinterjúhoz és önéletrajzíráshoz, és az is kiderül, hogy érdemes-e 50 felett belevágni a nyelvtanulásba, és hogy mit ér 2-3 hét külföldi nyelvtanfolyam.

A program házigazdája Szalai Nóri, sztárvendége és műsorvezetője pedig Dave Thompson brit komikus lesz, akit Nagy-Britanniában nem csak stand-upos előadásairól ismernek: szerepelt a Papás-mamás című filmben és a Time Gentlemen Please című sorozatban, a Vigyázz, kész, poén! több részébe íróként segített be, a Teletubbies-ban pedig ő volt Tinky-Winky hangja.

RÉSZLETES PROGRAM ÉS JEGYVÁSÁRLÁS: 5 PERC ANGOL SZÜLETÉSNAPI ENGLISH WEEKEND - AJÁNDÉK ELŐFIZETÉSSEL  

Ha pedig szeretnél velem személyesen is tanulni, ráadásul nyaralás és sok-sok kirándulás és program közben (mert ugyebár sokkal hatékonyabb a tanulás, ha közben valami "acitivity"-t csinálunk, ráadásul angolul), akkor gyere hozzám az immár negyedik 5 Perc Angol szicíliai táborba, ahol sok-sok program, városnézés és kirándulás közben tanulunk angolul (a nyelvtani rendszerező órákat persze teremben tartjuk). Októberben még csodás idő van, így fürödni is lehet. Erős újrakezdő szinttől várok mindenkit szeretettel, bármilyen korosztályból (eddig 35-65 volt az átlagéletkor). Gyerekeket is lehet hozni, nekik külön angolos programokat szervezünk! Már csak 4 helyünk van! 

Részleteket, a részletes programot, az árakat és a jelentkezési lapot itt találjátok: 5 PERC ANGOL TÁBOR SZICÍLIÁBAN NÓRIVAL 

Jó tanulást és várlak szeretettel! 

Üdv, 

Nóri 

shadow-space
Csatlakozz a közösségünkhöz
facebook twitter googleplus
SZERKESZTŐSÉG
5Perc Angol Magazin
[COMPANY_FULL_ADDRESS]
Hétfő - Péntek: 09.00 - 18.00
Szombat: 10.00 - 14.00

KAPCSOLAT
TELEFON  :  +36/1-783-02-07
MOBIL: +36/70-4520474
E-MAIL: nori.szalai(kukac)5percangol.hu
© 2003 - 2018 
Szalai Nóra - 5Perc Angol Magazin
Minden jog fenntartva
Leiratkozás a Napi Leckékről
Címkék:
    nincsenek címkék
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Kapcsolódó anyagok