2018.09.26. - 5 Perc Angol könyvek kezdőknek és haladóknak is önálló tanuláshoz!

2018.09.26. - 5 Perc Angol könyvek kezdőknek és haladóknak is önálló tanuláshoz!

Facebook Tweet
facebook twitter facebook linkedin instagram
Rólunk |  Leckék Webáruház
18. 09. 26.
Szia,

Van egy nagyon fontos hírem! Októberben immár 10. évadát kezdi meg a nyomtatott 5 Perc Angol Magazin, illetve a lap 9. éves lesz! Ezt egy soha nem látott, rendkívüli akcióval ünnepeljük meg, így - hogy még többeteket tudhassunk olvasóink körében - most az éves előfizetés (12 lapszám, házhozszállítással, 12 órányi letölthető hanganyaggal, több, mint 1100 oldalon) 9540 Ft helyett mindössze 7500 forintba kerül! Ne maradj le te se erről! Ha van élő előfizetésed, akkor a megújítást kérheted később is, nem kell, hogy októbertől kezdődön, ezt szerkesztőségünk felé kell jelezned. 

MEGRENDELÉS ONLINE: ITT

Örömteli hír, hogy ismét kapható mindkét 5 Perc Angol önállóan használható tankönyv is, így az 5 Perc Angol Kezdőknek és Újrakezdőknek (kedző szinttől alapfokig) és az Újrakezdőknek és Középhaladóknak is (újrakezdő szinttől akár a középfokú nyelvvizsga kapujáig). Mindkét könyvet (amelyekhez munkafüzet és letölthető hanganyag is tartozik) megvásárolhatod webáruházunkban, vagy személyesen is szerkesztőségünkben. Klikkelj a képekre a részletes leírásért, tartalomért és vásárlásért!

 

Ha pedig szeretnél velem személyesen is tanulni, ráadásul nyaralás és sok-sok kirándulás és program közben (mert ugyebár sokkal hatékonyabb a tanulás, ha közben valami "acitivity"-t csinálunk, ráadásul angolul), akkor gyere hozzám az immár negyedik 5 Perc Angol szicíliai táborba, ahol sok-sok program, városnézés és kirándulás közben tanulunk angolul (a nyelvtani rendszerező órákat persze teremben tartjuk). Októberben még csodás idő van, így fürödni is lehet. Erős újrakezdő szinttől várok mindenkit szeretettel, bármilyen korosztályból (eddig 35-65 volt az átlagéletkor). Gyerekeket is lehet hozni, nekik külön angolos programokat szervezünk! Már csak 4 helyünk van! 

Részleteket, a részletes programot, az árakat és a jelentkezési lapot itt találjátok: 5 PERC ANGOL TÁBOR SZICÍLIÁBAN NÓRIVAL 

Üdv, 

Nóri 

shadow-space
Csatlakozz a közösségünkhöz
facebook twitter googleplus
SZERKESZTŐSÉG
5Perc Angol Magazin
[COMPANY_FULL_ADDRESS]
Hétfő - Péntek: 09.00 - 18.00
Szombat: 10.00 - 14.00

KAPCSOLAT
TELEFON  :  +36/1-783-02-07
MOBIL: +36/70-4520474
E-MAIL: nori.szalai(kukac)5percangol.hu
© 2003 - 2018 
Szalai Nóra - 5Perc Angol Magazin
Minden jog fenntartva
Leiratkozás a Napi Leckékről
Címkék:
    nincsenek címkék
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Kapcsolódó anyagok