2019.01.30. - Beadtam a derekam!

2019.01.30. - Beadtam a derekam!

Facebook Tweet
facebook twitter facebook linkedin instagram
Rólunk |  Leckék Webáruház
19. 01. 29.
Szia,

Ma ismét nem küldök leckét, viszont szeretném felhívni figyelmedet a következő rendezvényünkre (2019.február 9. – 5 Perc Angol English Weekend – Dumaszínház), ahol nagyon sok hasznos dolgot tanulhatsz majd meg, és tippet és tanácsot is kapsz majd nyelvtanulással és nyelvgyakorlással kapcsolatban, de less „talk-show” is, ahol vendégeimmel szintén a nyelvtanulásról beszélgetünk majd.

Közkívánatra meghosszabbítottuk a „newyear2019” kuponkódot, amely használatával a rendezvény belépőjegye 7900 forint helyett 6900 forintért, sőt még az nyomtatott 5 Perc Angol éves előfizetése is 9540 forint helyett 6500 forintért vásárolható meg!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hiszen mindössze még 7 napig érvényes, és pár ezer forintért egy egész éven tanulhatsz és gyakorolhatod az angolt, több, mint 12 órányi letölthető hanganyaggal és több mint 1100 oldalnyi tanulnivalóval.

A február 9-i rendezvény részletes programját a képre klikkelve nézheted meg:

RÉSZLETES INFO ÉS JEGYRENDELÉS: ITT


Az előfizetést pedig itt tudod megrendelni (postai házhoz szállítással):  MAGAZIN ÉVES ELŐFIZETÉS

Bővebb információt az eseményről, illetve a nyomtatott magazinról lejjebb találsz!

Kellemes böngészést és várlak nagyon sok szeretettel egy személyes találkozóra és együtt tanulásra!

Üdv,

Nóri

shadow-space
MAI LECKE

2019. FEBRUÁR 9. – 5 PERC ANGOL ENGLISH WEEKEND

JEGYRENDELÉS: ITT

Gyere el a következő rendhagyó English Weekend-re, ahol átveszem veled az igeidőket egy laza, kötetlen előadás és kérdezz-felelek formájában, majd a szünet és könyvvásár után indul a “talk-show” vendégeimmel! Természetesen lehetőséged lesz kérdéseket is feltenni mindenkinek, és beszélgetni velünk a rendezvény során!

09.30-11.00
Minden, amit az igeidőkről tudni kell (Tényleg tudni kell mindet?)

Részletesen, egymásra épülve „felépítem” és segítek megérteni az igeidők rendszerének logikáját úgy, hogy görcsölés és magolás nélkül tudd használni őket! Kezdő szinttől felsőfokig (és nyelvtanároknak) is hasznos és ajánlott!

11:00-11:30 szünet

11:30-12:00
Nóri tanácsai a sikeres nyelvtanuláshoz, tippek és trükkök az elmúlt közel 20 év tapasztalatából

12:00-13:00
Beszélgetés vendégeimmel:

Horváth Alex (Angloville)
Miért félnek a magyar diákok megszólalni angolul?

Hogyan tanulnak angolul a fiatalok? Milyen különbségek vannak az egyes közép-európai országok között? Milyen nehézségeik és elvárásaik vannak a diákoknak az idegennyelv-tanulással kapcsolatban? Ezekre a kérdésekre keressük a választ Horváth Alex segítségével, az Angloville friss kutatása alapján. Az előadásból az is kiderül, lehet-e anyanyelvi környezetben tanulni anélkül, hogy külföldre utaznánk.

Oravecz Nóra
Lépj ki a komfortzónádból és szólalj meg bátran angolul!

Nóra elmondja, hogyan lépj ki a komfortzónádból, és elmondja, neki hogyan sikerült minden bátorságát összeszedve úgy megtanulnia angolul külföldiek között – nem érdekelve, hogy hibásan mond valamit az elején - , hogy ma a legnagyobb konferenciákon tart előadásokat, és egyéni coachingokat minden gond nélkül angolul.

Király Viktor
Élmények és tapasztalatok tanárként az 5 Perc Angolnál

Nincs ember szinte az országban, aki ne ismerné Király Viktort, de vajon azt hányan tudjátok, hogy még mielőtt megnyerte volna 10 éve a Megasztárt, közel hét hosszú évig az 5 Perc Angol tanára, és az audióanyagok hangja volt? Viktor mesél tapasztalatairól tanárként, és még néhány jótanácsot is ad, hogyan tökéletesítsük nyelvtudásunkat és kiejtésünket!

NYOMTATOTT 5 PERC ANGOL HAVI NYELVOKTATÓ MAGAZINKUKKANTS BELE AZ E HAVI SZÁMBA: ITT

2019-ben immár 10. évadához érkezik a nyomtatott 5 Perc Angol Magazin! 2009-ben, amikor elindítottuk az 5 Perc Angolt havi, nyomtatott magazin formájában is, célunk az volt, hogy egy olyan bulvár-életmód lapot hozzunk létre, amely szórakoztató és populáris cikkeken keresztül, rengeteg témával segít az olvasóknak a nyelvgyakorlásban és a nyelvtanulásban! Így egyszerre tudnak olvasóink kikapcsolódni és szinte észrevétlenül tanulni is. 

A magazin számos témában kínál cikkeket, így: havi aktualitások, érdekes hírek a nagyvilágból, receptek, utazás, állatvilág, egészség és fitnesz, divat és szépség, celeb hírek, sport, tudomány és technika, zene, film, könyvajánló, Magyarország. 

A magazin második felében nyelvvizsgára és érettségire készülők találnak írásbeli és hallás utáni vizsgákra felkészítő feladatsorokat megoldókulccsal alap-, közép- és felsőfokon is, illetve kidolgozott szóbeli és üzleti angol témákat is. 

Kiadványunkkal gondoltunk a kezdőkre is, így számos könnyű tananyag és képes szótár is van a magazinban. A kiadvány cikkeinek nagy részéhez hanganyag is tartozik, amelyet egy brit rádióállomáson veszünk fel anyanyelvi előadók közreműködésével (havonta kb. 60 perc rádiós minőségű hanganyag).

A hanganyagokat olvasóink ingyenesen, regisztráció nélkül érhetik él és tölthetik le weboldalunkról, így a magazin cikkeit akár MP3 lejátszón vagy mobiltelefonon is tudják hallgatni úton-útfélen, illetve okostelefonnal a cikkek melletti QR kód segítségével is meg lehet hallgatni! 

shadow-space
Csatlakozz a közösségünkhöz
facebook twitter googleplus
SZERKESZTŐSÉG
5Perc Angol Magazin
[COMPANY_FULL_ADDRESS]
Hétfő - Péntek: 09.00 - 18.00
Szombat: 10.00 - 14.00

KAPCSOLAT
TELEFON  :  +36/1-783-02-07
MOBIL: +36/70-4520474
E-MAIL: nori.szalai(kukac)5percangol.hu
© 2003 - 2018 
Szalai Nóra - 5Perc Angol Magazin
Minden jog fenntartva
Leiratkozás a Napi Leckékről
Címkék:
    nincsenek címkék
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Kapcsolódó anyagok