2020.04.01. - képes-hangos-cideós szótanuló lecke: TEJTERMÉKEK

2020.04.01. - képes-hangos-cideós szótanuló lecke: TEJTERMÉKEK

Facebook Tweet
facebook twitter facebook linkedin instagram
Rólunk |  Leckék Webáruház
20. 03. 31.
Szia,

Ma tovább folytatjuk a tegnap elkezdett képes szótanuló témát, és a tegnapi gyümölcsös gyűjtemény utána ma átnézzük  a tejtermékeket! Gyakorold a helyes kiejtést is! 

Mi továbbra is gőzerővel készítjük nektek a tartalmakat, és igyekszünk könnyedebb élő órákat is tartani, így hétfőn például Nagy Ervinnel volt egy laza beszélgetésünk nyelvtanulásról, gyakorlásról, szinkronról, majd Ervin felolvasott egy részt Karinthy Frigyes Tanár úr kérem című művéből, amit utána elolvastunk és meg is hallgattunk angolul is. Ha lemaradtál róla, akkor itt nézheted meg: RENDHAGYÓ ANGOLÓRA NAGY ERVINNEL ÉS NÓRIVAL . Kedden a Present Perfect igeidővel foglalkoztunk, a következő élő óra pedig csütörtökön lesz! 

Bár a jelenlegi helyzet nekünk is nagyon megnehezíti a munkánkat, az egész csapatunk fáradhatatlanul dolgozik, hogy minden tudásszint és korosztály számára, minden formában elérhetővé tegyünk a tanulás és az együtt tanulás lehetőségét minden nap, megszakítás nélkül.

Ha lehetőséged engedi, bármilyen kis támogatással te is hozzá tudsz járulni ahhoz, hogy folytathassuk így a munkánkat, amit nagyon köszönünk! 

Bankszámlaszámunkra utalással (megjegyzés: támogatás):

5 Perc Media Kft
CIB BANK
10700378-68725521-51100005

Vagy webáruházunkon keresztül itt: TÁMOGATÁS 

Vigyázzatok nagyon magatokra!

Szalai Nóri

shadow-space
MAI LECKE

Az alábbi videóból a tejtemékek nevét tanulhatod meg angolul, kiejtéssel együtt, sőt a képeket egyenként ki is nyomtathatod, így szótanuló kártyákat is tudsz készíteni belőlük! 
(Mivel a tejtermékek jelentős része nem egyezik meg az itthoniakkal, ezért a legjobban úgy lehet ám meghatározni, hogy melyik szó mire is vonatkozik, ha megkóstoljuk. Az 'egg' pedig azért került bele, mert a tematikus szótárak ide szokták sorolni)

LECKE INDÍTÁSA ÉS SZÓKÁRTYÁK LETÖLTÉSE:
ITT

shadow-space
Csatlakozz a közösségünkhöz
facebook twitter googleplus
SZERKESZTŐSÉG
5Perc Angol Magazin
[COMPANY_FULL_ADDRESS]
Hétfő - Péntek: 09.00 - 18.00
Szombat: 10.00 - 14.00

KAPCSOLAT
TELEFON  :  +36/1-783-02-07
MOBIL: +36/70-4520474
E-MAIL: nori.szalai(kukac)5percangol.hu
© 2003 - 2018 
Szalai Nóra - 5Perc Angol Magazin
Minden jog fenntartva
Leiratkozás a Napi Leckékről
Címkék:
    nincsenek címkék
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Kapcsolódó anyagok