MEGJELENT A MAGAZIN 2019 SZEPTEMBERI SZÁMA

Már kapható a nyomtatott 5 Perc Angol Magazin 2019 szeptemberi száma. keresd az újságárusoknál, hiper- és szupermarketeben, benzinkutakon és postahivatalokban. letölthető hanganyaggal!  

Kedves Olvasó!

Immár 120. lapszámunkat tartod a kezedben, hiszen jövő hónapban lesz kerek 10 éve, hogy elindult a nyomtatott 5 Perc Angol Magazin! Erre a hónapra is rengeteg érdekes olvasmányt, cikket és témát hoztam nektek, és természetesen most is a szövegek nagy része meg is hallgatható okostelefonnal QR-kód segítségével, vagy akár le is töltheted őket weboldalunkról.

… és akkor most nézzük, milyen témákat válogattam neked! Címlapunkon ezúttal James Cordent láthatod, akit legtöbben a Carpool Karaoke című saját műsorából ismernek, de James a Late Show előtt is híres színész-komikus volt már Nagy-Britanniában, úgyhogy érdemes megnézni a korábbi filmjeit és tévéműsorait is!

Utazásrovatunkkal ezúttal Mallorca szigetére és Debrecenbe látogatunk, főzni pedig tojásos finomságokat fogunk.

Állandó rovatainkban továbbra is megtalálod a nagyvilág híreit, a tudományos és technikai újdonságokat, divat és szépségtippeket, érdekes emberi történeteket és celebpletykákat is.

A magazin második felében továbbra is nyelvvizsgára és érettségire felkésztő feladatokat találsz, amelyekhez megoldókulcs is tartozik, illetve ettől a hónaptól egy teljesen kezdőknek szóló nyelvlecke-sorozatot és nyelvtani összeálltást is találsz a lapban!

Jó tanulást és kellemes kikapcsolódást kívánok!

Szalai Nóri

Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!