MEGJELENT A MAGAZIN 2020 AUGUSZTUSI SZÁMA!

Már kapható minden újságárusnál, hiper- és szupermarketben, benzinkúton és postahivatalban a nyomtatott 5 Perc Angol Magazin 2020 augusztusi száma! Közel egyórányi letölthető hanganyaggal! 

Kedves Olvasó!

Repül az idő, immár augusztusi számunkat tartod a kezedben, és lassan vége a nyárnak, ilyenkor mindenkinek egy picit több ideje jut talán a nyelvtanulásra és nyelvgyakorlásra. Használd ki még ezt a hónapot, és ha teheted, akkor fejleszd te is tudásod szórakozva, akár a magazin vagy a legújabb videókurzusaink és webináriumaink segítségével!

Nézzük is, hogy milyen témákat hoztunk neked augusztusra!

Címlapunkon ezúttal Keanu Reeves látható, és ez már csak azért is különleges, mert eddig II. Erzsébet angol királynő volt az egyetlen, akinek sikerült kétszer is címlapra kerülnie nálunk.

De Keanut is nagyon szeretjük, ráadásul nemsokára látható lesz a kultikus Bill és Ted című film 3. része, amelyre több mint 10 éve várnak a rajongók, de az is elmondható, hogy a színész nagyon elfoglalt mostanában. Életéről, munkásságáról, filmjeiről is olvashatsz ebben a lapszámban.

Lesz most is természetesen utazás, most Berlinbe látogatunk. Főzni is fogunk, ezúttal olyan könnyen elkészíthető finomságokat, amelyeket utazás közben fogyaszthatunk.

Az idei nyár, sőt az utóbbi évek legizgalmasabb dokumentumfilmjéről, a Tiger Kingről is olvashatsz (magyarul Tigrisvilág címmel fut a Netflixen), ami azért is érdekes, mert a mai napig nem ért véget ez a fordulatokkal teli igaz történet.

Természetesen ebben a hónapban is megtalálod megszokott rovatainkat, így a híreket a nagyvilágból, a celebpletykákat, az állatos és emberi történeteket is.

A magazin második felében továbbra is nyelvvizsgára és érettségire felkészítő feladatokat, tananyagokat találsz, természetesen megoldókulccsal.

Kellemes pihenést és jó tanulást kívánok neked augusztusrais!

Szalai Nóri

Kapcsolódó anyagok

Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!