MEGJELENT A MAGAZIN 2020 JÚLIUSI SZÁMA!

MEGJELENT A MAGAZIN 2020 JÚLIUSI SZÁMA!

Facebook Tweet

Már kapható a nyomtatott 5 Perc Angol Magazin 2020 júliusi száma! Keresd az újságárusoknál, hiper- és szupermarketekben, benzinkutakon és postahivatalokban! 

Kedves Olvasó!

Ismét eltelt egy hónap, és már javában benne vagyunk a nyárban. Az elmúlt 2-3 hónapban nagyon sok minden változott, rengeteg gyereknek és felnőttnek megváltoztak a tanulási szokásai, és nagyon sokan – akik talán eddig idegenkedtek az online tanulástól – felfedezték, hogy mennyire hatékonyan, szórakozva lehet tanulni az internet segítségével, legyen bárhol is az ember. Áprilisban nálunk is elindultak az élő és a videótanfolyamok is, amelyek nekem is rengeteg újdonságot és tapasztalatot hoztak. A rengeteg pozitív visszajelzés azt mutatja, hogy szerettek velünk így is tanulni, és a kényelem mellett az online tanfolyamok legalább olyan hasznosak, mintha hagyományos oktatásban vennél részt, sőt sokan arról számoltak be, hogy nagyobb sikerélményük van, mint korábban. Ha még nem néztél körül, hogy milyen online képzések vannak nálunk, ne habozz, a webáruházunkban mindent megtalálsz!

... és akkor most nézzük röviden, hogy mi mindent hoztam neked júliusra!

Címlapunkon ezúttal Nicolas Cage látható, akiről sokan azt hiszik, hogy az utóbbi években eltűnt, és nem játszik már filmekben. Ez nem igaz, hiszen hamarosan új filmje is érkezik, amelyben saját magát fogja alakítani. Életéről és legjobb filmjeiről is olvashatsz ebben a lapszámban.

Útunk ezúttal Indiába visz minket, és készítünk hideg, fagyis desszerteket is. Lesz szó a ritmikus sportgimnasztikáról, a SEGA legújabb mini játékkonzoljáról és a világ tíz legveszélyesebb tengeri élőlényéről is.

Természetesen ebben a hónapban is megtalálod a megszokott rovatokat, így a híreket a nagyvilágból, a celebpletykákat, az állatos és emberi történeteket is.

A magazin második felében továbbra is nyelvvizsgára és érettségire felkészítő feladatokat, tananyagokat találsz, természetesen megoldókulccsal.

Kellemes pihenést és jó tanulást kívánok neked júliusra is!

Szalai Nóri

Címkék:
    nincsenek címkék
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Kapcsolódó anyagok
Szalai Nóri | 2020. Jun 07.

MEGJELENT A MAGAZIN 2020 JÚNIUSI SZÁMA!

Már kapható a nyomtatott 5 Perc Angol Magazin 2020 júniusi száma! Keresd minden újságárusnál, hiper- és szupermarketben, benzinkúton és postahivatalban! 
Tovább
Szalai Nóri | 2019. Dec 19.

MEGJELENT A MAGAZIN 2020 JANUÁRI SZÁMA!

Már kapható a nyomtatott 5 Perc Angol Magazin 2020 januári száma! Keresd az újságárusoknál, hiper- és szupermarketekben, benzinkutakon, élelmiszerboltokban és postahivatalokban! Közel 60 perc letölthető hanganyaggal! 
Tovább
Szalai Nóri | 2020. Apr 23.

MEGJELENT A MAGAZIN 2020 MÁJUSI SZÁMA!

Megjelent a nyomtatott 5 Perc Angol Magazin 2020 májusi száma! Keresd az újságárusoknál, hiper- és szupermarketekben, postahivatalokban és benzinkutakon!  
Tovább