MEGJELENT A MAGAZIN 2022 FEBRUÁRI SZÁMA!

Már kapható a nyomtatot 5 Perc Angol magazin 2022 februári száma! keresd az újságárusoknál, hiper- és szupermarketekben, benzinkutakon és postahivatalokban. Közel egy órányi letölthető hanganyaggal!

Kedves Olvasó!

Itt a február, a karnevál és a szerelmesek hónapja, így mindkét témához kapcsolódóan hoztam nektek olvasnivalót, sőt még azt is megnézzük, hogy a nagyvilágban hol, melyek a legtipikusabb farsangi finomságok.

Ebben a hónapban nem csak a híres moszkvai metróval fogunk utazni, de a budapesti Gyermekvasúttal is megyünk egy kört képzeletben! 

Múlt hónapban megnéztük, hogy milyen ételek lehetnek akár végzetesek a kutyák számára. Most a macskák kerülnek sorra: kiderül, hogy nekik mit nem szabad enni … bármennyire is szeretnék ők is megkóstolni azt.

Címlapunkon Hollywood egyik legikonikusabb arca, Danny Trejo, látható, akinek nem csak filmjeiről, de kalandos életéről (még a börtönt is megjárta) is olvashatsz a lapban.

Lesz továbbá szó a Backstreet Boys történetéről (érdemes elolvasni, mert igen döbbenetes az igazság), mindennapi fizikáról, és a segítő állatokról is.

Természetesen most is megtalálod a megszokott rovatokat, így lesz szó tudománytól, technikáról, állatokról és divatról is.

A magazin második felében pedig nyelvvizsgára és érettségire felkészítő feladatokat is találsz, megoldókulccsal együtt.

Ne feledd, hogy a cikkek mellett található QR-kódok segítségével a szövegeket meg is tudod hallgatni.

Ha szeretnél velem tanulni a magazinon kívül is, akkor mindenképpen nézd meg a weboldalunkon a videókurzusokat és az élő tanfolyamokat is.

Jó tanulást kívánok!

Szalai Nóri

 

 

 

Kapcsolódó anyagok

Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!