MEGJELENT A MAGAZIN 2022 JÚLIUSI SZÁMA

Már kapható a nyomtatott 5 Perc Angol Magazin 2022 júliusi száma. Keresd az újságárusoknál, hiper- és szupermarketekben, benzinkutakon és postahivatalokban!

Kedves Olvasó!

Javában tombol a nyár, hiszen már júliusban járunk! De ne hanyagold ilyenkor se az angolozást, a nyár tökéletes periódus arra, hogy fejlesszük a tudásunkat, könnyedén gyakoroljunk. Sokan ilyenkor kelnek útra, és külföldön alkalmuk nyílik „élőben” is használni a nyelvet.

A magazin pedig jó eszköz arra, hogy akár utazás közben, strandon, vagy este pihenésképpen foglalkozzunk a nyelvtanulással és nyelvgyakorlással.

Ebben a hónapban címlapunkon Margot Robbie szerepel, akinek nem csak életéről, de filmjeiről is olvashatsz a lapban.

A filmek mellett most is hoztam neked sorozat-, könyv- és weboldalajánlót is!

Ebben a hónapban is lesz recept, ezúttal a fűszerek hercegnője, a vanília kapja a főszerepet. Utazunk is, mégpedig Erdélybe, ahol Kolozsvárra és Marosvásárhelyre látogatunk el.

Természetesen most sem maradnak el a már megszokott rovatok, így olvashatsz híreket (feladatokkal), celeb pletykákat, érdekességeket az állatok, a tudomány és a technika világából.

Most is találsz nyelvvizsgára felkészítő feladatokat, kidolgozott tételeket és nyelvleckéket középhaladó tanulóknak is.

Újdonság, hogy a most megjelent az első, kifejezetten kicsiknek szóló termékünk, az 5 Perc Angol KIDS – Beszélő Tanulókártyák Gyerekeknek, amelyből most ebben a lapszámban hoztam neked egy kis ízelítőt is.

Most pedig vágjunk is bele a tanulásba!

További szép nyarat kívánok!

Szalai Nóri

Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!