2011.10.05. - Három szuper szótár!

2011.10.05. - Három szuper szótár!

Facebook Tweet
facebook twitter facebook linkedin instagram
Rólunk |  Leckék Webáruház
11. 10. 04.
Szia,

Jó hírt hozok ma is: három új kiadvány került a webshopunkba! Három olyan speciális szótárt választottam neked, amelyek nem csak kitűnő nyelvoktató anyagok, de élvezetes és szórakoztató kiadványok is.

Az egyik egy évtizedek óta népszerű rajzos-képes szótár (tanuló koromban én nagyon szerettem), amely immár CD-vel kapható, így a kiejtést is gyakorolhatod, sőt még feladatok is vannak rajta. A másik egy is szintén képes szótár, de itt fotók vannak a rajzok helyett, és ez egy oxfordi kiadvány (de itt is vannak magyar szavak). A harmadik pedig kifejezetten szóbeli nyelvvizsgázóknak készült tematikus felkészítő szótár.

Ne feledd, hogy a hosszas hiány után ismét kapható mindkét saját, 5 Perc Angol tankönyvünk is!

Ha esetleg még nem hallottál róla, az 5 Perc Angol 2009 októbere óta havi nyelvoktató-bulvár magazin formájában is megjelenik.Októberi számunk már kapható az újságárusoknál.

Minden cikkünkhöz szószedet, hanganyagok, sokszor feladatok és videók is tartoznak, így tesszük még könnyedebbé és szórakoztatóbbá a nyelvtanulást. Az újság második felében nyelvtani anyagok, üzleti angollal kapcsolatos leckék, írásbeli nyelvvizsgára felkészítő feladatsorok, kidolgozott nyelvvizsga tételek, sőt még gyermekeknek szóló angol nyelvleckék is vannak.

Webshopunkban a magazinok minden eddig megjelent száma, tankönyveink és az említett szótárak és az előfizetések mellett számos érdekes és hasznos könyvet is vásárolhatsz (személyes válogatásom a tanuláshoz)!

shadow-space
MAI LECKE

5 PERC ANGOL MAGAZIN

OKTÓBERI SZÁM

2011 szeptember 24-től kapható az 5 Perc Angol magazin szeptemberi száma! Megvásárolható: Az Inmedio és Relay újságárusoknál továbbá Auchan, Tesco, Spar, Interspar, Match, Kaiser’s, Real, Coop, CBA üzletekben és a Shell benzinkutakon!

https://www.5percangol.hu/cikk/megjelent_a_magazin_oktoberi_szama1/

750 forintos fogyasztói áron kapható prémium kategóriás glossy magazinunk minden Relay és Inmedio újságosnál, illetve a hazánkban megtalálható hiper – és szupermarketben (Tesco, Cora, Auchan, Coop, Real, CBA), továbbá a Shell benzinkutakon is megvásárolható.

Természetesen az újságot személyesen is meg tudod nálunk venni szerkesztőségünkben (1136 Budapest, Hegedűs Gyula u.9. az udvarban, minden hétköznap 09.00-17.00 között), és itt elő is fizethetsz a magazinra.

MÁR KAPHATÓ A TELJES MÁSODIK ÉVAD!

(2010. október – 2011.szeptember)
12 lapszám, 12 óra hanganyag
CSAK 5000 forint!

A magazinokat akár egyesével is meg lehet venni visszamenőleg 2009 októberig!

Az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget, a csomagokat futárszolgálat viszi házhoz, amelynek ára 1000 Ft (szintén a futárnak fizetendő).

ISMÉT KAPHATÓ A KÉT NAGYSIKERŰ

5 PERC ANGOL KÖNYV!

Hosszas várakozás után ismét kapható mindkét 5 Perc Angol könyv! A könyveket megrendelheted (ebben az esetben futár viszi házhoz 1000 forintos szállítási költséggel), vagy megvásárolhatod személyesen szerkesztőségünkben a 1136 Budapest Hegedűs Gyula 9. szám alatt minden hétköznap 09.00-17.00-ig!

További információért, és a megrendeléshez klikkelj a könyv borítójára!

     
    

LEGÚJABB KÖNYVEINK

Oxford Photo Dictionary
MOST KÉTNYELVŰ VÁLTOZAT: magyar szavak is megjelennek a képek mellett!

A szótanulás legszínesebb és legélvezetesebb módja! Használd te is ezt a fényképes, tematikus szótárt! Örök darab! MOST: magyarul is megjelennek a szavak a kiadványban!

Szeretem a szavakat - Képes brit és amerikai angol-magyar szótár

Évtizedek óta a hazai képes-szótár kínálat egyik legjobb kiadványa, immár CD-vel, hogy a kiejtést is megtanuljuk, a játékos feladatokkal pedig ellenőrizhetjük a tudásunkat!

Angol nyelvvizsgaszótár (A1, A2, B1, B2)

A szóbeli nyelvvizsga témaköreinek szavait tematikus és betűrendes sorrendben is összefoglaló kiadvány.

shadow-space
Csatlakozz a közösségünkhöz
facebook twitter googleplus
SZERKESZTŐSÉG
5Perc Angol Magazin
[COMPANY_FULL_ADDRESS]
Hétfő - Péntek: 09.00 - 18.00
Szombat: 10.00 - 14.00

KAPCSOLAT
TELEFON  :  +36/1-783-02-07
MOBIL: +36/70-4520474
E-MAIL: nori.szalai(kukac)5percangol.hu
© 2003 - 2018 
Szalai Nóra - 5Perc Angol Magazin
Minden jog fenntartva
Leiratkozás a Napi Leckékről
Címkék:
    nincsenek címkék
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Kapcsolódó anyagok