2009.03.10 - Amit nem tudtál eddig a metróról - vicces videóval

2009.03.10 - Amit nem tudtál eddig a metróról - vicces videóval

Facebook Tweet
Ma mindenfelé böngésztem az internetet, mert a Londoni metróról szerettem volna megtudni néhány információt, és találtam két dolgot, ami nekem nagyon tetszett.
 
 
5Perc Angol online magazin 5Perc Angol.hu Fórum LetElthetŐ anyagok
2009.március 10. Hírlevélarchívum
Szia!

Remélem kellemesen telt a hétvégéd, mi szokás szerint dolgoztunk, illetve otthonunk szépítésével foglalkoztunk, továbbá Kiki kutyát hajkurásztuk. Nagy dolog is történt: Artúr először használta a bilit:- ) és ismerkedünk a biciklivel is!

Ma mindenfelé böngésztem az internetet, mert a Londoni metróról szerettem volna megtudni néhány információt, és találtam két dolgot, ami nekem nagyon tetszett. Az egyik egy zene, amelynek nagyon igaz a szövege (metrók állapota, BKV sztrájk, BKVellenőrök- persze a londoni metróra értve), de ha téged sért a durva (káromkodós, odamondogatós) szöveg akkor vedd le a hangot és csak a képet nézd! Ha kíváncsi vagy a dal szövegére, akkor itt találod: http://solo2.abac.com/themole/london_underground_song.htm

A másik, amit találtam egy gyűjtemény volt, amely érdekes tényeket közölt a londoni metróról. A kettőt ötvöztem, és csináltam belőle egy videót.

Jó tanulást!

üdv,
Nóri

MAI LECKE

VIDEÓ INDÍTÁSA

Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Kapcsolódó anyagok
Szalai Nóri | 2009. Mar 20.

2009.03.20. - Neked mi a horoszkópod?

Ma tovább folytatjuk az egyszerű jövő idő gyakorlását. Ezt az igeidőt szoktuk használni a horoszkópokban is, mivel ezek is jövőre vonatkozó jóslatokról szólnak. Készítettem neked egy zenés horoszkópos szótanuló videót. Remélem tetszeni fog!
Tovább
Szalai Nóri | 2009. Mar 23.

2009.03.23. - Figyeljünk egymásra!

A heti témánk egy igen kényes témakör lesz: hogyan beszéljünk a különböző testi és szellemi korlátokat okozó betegségekről és állapotokról anélkül, hogy bárkit is megsértenénk.
Tovább
Szalai Nóri | 2009. Mar 19.

2009.03.19 - Beatles karaoke gyakorláshoz!

Lényeg a lényeg, hogy ma is tanulunk, mégpedig egy Beatles dal segítségével fogjuk gyakorolni ezt az igeidőt (már ki sem merem mondani a nevét:- )
Tovább
Szalai Nóri | 2009. Mar 18.

2009.03.18. - Hát ez nem jött be!

A héten a Future Simple igeidővel, azaz az egyszerű jelennel fogunk foglalkozni.
Tovább
Szalai Nóri | 2009. Mar 31.

2009.03.31. - Szíves lecke!

Jön a tavasz, mi lenne ha a héten a szerelemről beszélnénk? Mára első leckének egy csokorra való szíves gyűjteményt hoztam, illetve egy cikket (fordítással) egy szív alakú szigetről.
Tovább
Szalai Nóri | 2009. Mar 25.

2009.03.25. - Váljunk SMS-ben!

Ma tovább folytatjuk a heti témánkat, és egy érdekes újságcikket fogunk olvasni arról, hogy milyen ötletes megoldást talált ki egy kínai süket-néma pár a bíróságon való kommunikációhoz.
Tovább