2009.07.13. - We are the world

2009.07.13. - We are the world

Facebook Tweet
A héten - egy kicsit ugyan megkésve - Michael Jackson-nal fogunk foglalkozni. Ma a We are the world című dal egy ritkább verzióját fogjuk meghallgatni.

 
 
5Perc Angol online magazin 5Perc Angol.hu Fórum LetElthetŐ anyagok
2009.július 13. Hírlevélarchívum

Szia !

Remélem kellemesen telt a hétvégéd. Mi sajnos hazajöttünk a nyaralásból, ahol nagyon szuperül éreztük magunkat! Sajnos a szálláson nem működött 100%-osan az internet, ezért nem tudtam olyan leckét készíteni, amiben kép-hang-videó volt, ezért a héten ezeket fogom előtérbe helyezni.

Mielőtt belevágnánk a heti témába, azért mutatok egy képet a nyaralásból is: Artúr a jéghegy csúcsán (természetesen csak a vízicsúszda parkban:- ), amit nagyon élvezett, egyedül ment fel, és csúszott is le!

A héten – szintén egy kicsit megkésve – közvetve Michael Jackson-nak fogunk foglalkozni. Ma először meghallgatjuk a We are the world című szám demo verzióját, amit Michael egyedül énekel, és a szövege is egy picit más. Te is énekelhetsz vele, hiszen karaoke verzióban készítettem el!  Ez után pedig egy olvasmány következik, amely a világban élő segítségre szorulókról szól.

Jó tanulást!

Üdv,
Nóri

 

MAI LECKE


LECKE INDÍTÁSA

 


KARAOKE INDÍTÁSA

Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Kapcsolódó anyagok