2010.09.09. – Ajándék hanganyag

kezdő
Az Igeidők c. könyvben az igeidőket olyan sorrendben magyarázom el, ahogy azokat tanulni érdemes. Rendeld meg, most!


Hogy minden e-mailünket megkapd, add hozzá címlistádhoz a szalai.nori@5percangol.hu-t.
 

 
 
Igeid�k

Igeidők

Ebben a könyvben az igeidőket olyan sorrendben magyarázom el, ahogy azokat tanulni érdemes. A könyvek szinte 100 százaléka az idegidőket (Tenses) jelen, múlt és jövő időkre osztja, és e szerint magyarázza azokat. Nagyon sok nyelvtankönyv azzal kezdi, hogy az angolban 12 igeidő van, és hogy ez milyen nehéz, mert a magyarban csak 3 van, és nincsenek meg az angol igeidők magyar megfelelői. Ez azonban nem igaz, mert a magyarban ugyanúgy megvan mindennek a megfelelője, csak éppen neve nincs, mint az angolban (magyarul például az igekötők használatával fejezünk ki sok mindent), és szegény tanulóknak elmegy a kedvük az egész nyelvtanulástól, amikor a tanárok és a nyelvtankönyvek a 12 igeidővel riogatják őket!

Az Igeidők címu könyv egyszerű magyarázatai és illusztrációi segítségével Te is könnyen és gyorsan meg fogod érteni az összes igeidőt! A kiadványhoz egy ingyenesen letölthető CD is tartozik, hogy tudásod biztosan rögzüljön!

Megrednelem az Igeid�k c. könyvet!

Megrendelem az IGEIDŐK c könyvet! »

 

A nyár már lassan a nyakunkon, ugyanakkor még nem késő kinyitnod és tanulnod a lenti könyvemből, hogy idei nyaralásod során már problémamentesen tudj bejelentkezni a recepciónál és könnyen tudd kedvenc frissítődet kérni a parton.
 

Igeid�k

Kezdőknek és Újrakezdőknek

Ezt a könyvet olyan tanulóknak készítettem, akik még egyáltalán nem, vagy csak egészen keveset tanultak angolul, és tanfolyami keretek között vagy akár egyedül, tanár nélkül is sikerrel használható. Az önálló használatot segíti a képes szótár, a hanganyag és a számos feladatsor is. A két részre bontott tananyag (16 lecke + komplett nyelvtani magyarázatok) elsajátítása után a tanulók nagyon közel kerülnek az alapfokú nyelvvizsga szintjéhez, akár meg is próbálhatják letenni azt, ha éppen szükségük van rá! A nyelvtani anyagok mellett a szókincset, a beszédszituációkat és a párbeszédeket úgy állítottam össze, hogy a legfontosabb hétköznapi témakörökben (bemutatkozás, munka, iskola, vásárlás, étkezés, orvosnál, útbaigazítás, stb.) mindenki könnyedén elboldogulhasson.

A könyvhöz számos ingyenes kiegészíto anyag és szolgáltatás is tartozik, amely mind-mind arra szolgál, hogy még könnyebbé és élvezetesebbé tegyék a tanulást. A könyvhöz egy több mint 100 oldalas munkafüzet és egy dupla CD is tartozik, amelyeket a weboldalunkról lehet ingyenesen letölteni.

Megrednelem az Kezdoknek és újrakezdoknek c. könyvet!

Megrendelem a Kezdőknek és újrakezdőknek c könyvet! »

 

elsoevad273.jpg

 
 
5Perc Csoport Kft.
Telefon: 061/7830207
Email: info(kukac)5percangol.hu
logo
twitter facebook iwiw rss
©2003-2010 | 5perc™ Csoport Kft. – Minden jog fenntartva
Amennyiben a későbbiekben nem kívánsz tőlünk további információkat kapni, akkor csak egyszerűen kattints az alábbi hivatkozásra, és ezzel kijelentkezhetsz a listánkról.  Leiratkozáshoz kattints ide
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Nézd meg ezt is:  2006.02.07 - AT THE CUSTOMS - PASSPORT CONTROL
Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!