2012.10.19. - Testrészek - szólista - letölthető hanganyaggal

2012.10.19. - Testrészek - szólista - letölthető hanganyaggal

Facebook Tweet
facebook twitter facebook linkedin instagram
Rólunk |  Leckék Webáruház
12. 10. 18.
Szia,

 

Ma befejezzük az emberi test témát - ígérem egy ideig nem fogunk ezzel foglalkozni : ) - és zárásképpen elkészítettünk egy hangos szólistát, melyben az elmúlt két hétben megtanult szavakat hallgathatod meg. Az első rész az általános és legfontosabb szavakat tanulhatod meg, a második részben a belső szervek hangzanak el, a harmadik részben az arc részeit mondja el Spencer, míg a negyedik rész a csontokkal foglalkozik.

Még mindig lehet jelentkezni a 2012. október 27-én, 16.00-20.00 óra között első alkalommal megrendezésre kerülő 5 Perc Angol ENGLISH WEEKEND-re! Mindenkit várunk Budapest belvárosában, kellemes környezetben, kivételes programokkal! Nagyon izgalmas és eseménydús programnak nézünk elébe! 

Lesz módszertani tréning ahol megtanulhatsz tanulni, én tartok egy kis összefoglalót az igeidőkről, majd főzünk egy sütőtök-krémlevest, és Halloween muffinokat is sütünk. Lehet még társalogni anyanyelviekkel, és EUROEXAM próbavizsgát is tehetsz, mivel a vizsgaközpont is kivonul ez alkalommal hozzán a helyszínre! Ezen kívül még kedvezményes áron vásárolhatsz Cambridge University Press és 5 Perc Angol kiadványokat is, illetve külföldi nyelvtanfolyamokról is tájékozódhatsz!

A belépő ára (7500 Ft) tartalmazza a programokon való részvételt, egy 12.000 forint értékű ajándékcsomagot, egy üdvözlő italt, és vendégváró falatkákat, illetve az elkészített ételeket is. Részletek és vásárlás az alábbi linken (vagy személyesen szerkesztőségünkben): /vasarlas/webshop_product/5_perc_angol_-_english_weekend/

A limitált létszám miatt a jegyeket legkésőbb jövő hét szerdáig (10.24.) lehet megvásárolni személyesen (október 22-23-án nem vagyunk nyitva, tehát ma pénteken, illetve szerdán), vagy szerdáig PayPal-lal vagy banki utalással rendezve. Kérjük, hogy minden esetben a jegyeket rendeljétek meg webshopunkban is (kivéve személyes ásárlás), hogy a pénzügyi tranzakciókhoz tudjatok megrendelés azonosítót is írni! Köszönjük előre is! 

Kellemes hétvégét, és remélem jövő héten találkozunk! 

shadow-space
MAI LECKE
shadow-space
Csatlakozz a közösségünkhöz
facebook twitter googleplus
SZERKESZTŐSÉG
5Perc Angol Magazin
[COMPANY_FULL_ADDRESS]
Hétfő - Péntek: 09.00 - 18.00
Szombat: 10.00 - 14.00

KAPCSOLAT
TELEFON  :  +36/1-783-02-07
MOBIL: +36/70-4520474
E-MAIL: nori.szalai(kukac)5percangol.hu
© 2003 - 2018 
Szalai Nóra - 5Perc Angol Magazin
Minden jog fenntartva
Leiratkozás a Napi Leckékről
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Kapcsolódó anyagok