2013.01.14. - Szótanuló videó nyomtatható kártyákkal - FRUITS/GYÜMÖLCSÖK

2013.01.14. - Szótanuló videó nyomtatható kártyákkal - FRUITS/GYÜMÖLCSÖK

Facebook Tweet
facebook twitter facebook linkedin instagram
Rólunk |  Leckék Webáruház
13. 01. 13.
Szia,

Remélem kellemesen telt a hétvégéd. Én egy szabad pillanatomban gondoltam egyet, és csináltam egy szótanuló videót, ami a Facebook-on már nagy sikert aratott, így úgy gondoltam, hogy a héten nézzünk ilyeneket. Vasárnap tovább fejlesztettem az ötletemet, és még szótanuló kártyákat is készítettem a szavakkal, amiket ki is tudsz nyomtatni.

A mai leckéből 32 gyümölcs nevét tanulhatod meg kiejtéssel együtt. (Haladóbb tanulóknak is ajánlom, mert vannak benne ritkábbak is, és a kiejtés gyakorlása pedig szerintem senkinek soha nem árt!)

Van még egy jó hírem is! Nem sokára újra találkozhatunk egy rendhagyó „angolóra” keretei között! Ismét lesz 5 Perc Angol ENGLISH WEEKEND! A részletes programot a link alatt találod meg! Lesz angol nyelvű Dumaszínház Felméri Péterrel, City&Guilds próbanyelvvizsga, tartok én is angolórát, ezen kívül lehet társalogni anyanyelviekkel és természetesen ismét főzünk és eszünk is egy jót, ezúttal brit pub grub (Bangers and Mash) és afteroon tea (scones) kóstolással . Minden résztvevő értékes ajándékokat kap (könyv, negyedéves 5 Perc Angol magazin előfizetés – választott időszakra – brit finomságok)! Most is lesz könyv- és brit finomságok vására, külföldi nyelvtanfolyam ajánló és sok-sok meglepetés!

5 PERC ANGOL ENGLISH WEEKEND PROGRAM ÉS JEGYRENDELÉS ITT

A részletes programot itt találod, a jegyeket is itt lehet megrendelni (illetve személyesen is meg lehet vásárolni boltunkban, a 1136 Budapest Hegedűs Gyula u.9. szám alatt az udvarban, minden hétköznap 09.00-18.00, illetve szombaton 10.00-14.00 óra között).

Jó tanulást!  

shadow-space
MAI LECKE

Az alábbi videóból a gyümölcsök nevét tanulhatod meg angolul, kiejtéssel együtt, sőt a képeket egyenként ki is nyomtathatod, így szótanuló kártyákat is tudsz készíteni belőlük! 

A VIDEÓT ITT TUDOD ELINDÍTANI, ÉS A SZÓKÁRTYÁKAT LETÖLTENI:
LECKE INDÍTÁSA

shadow-space
Csatlakozz a közösségünkhöz
facebook twitter googleplus
SZERKESZTŐSÉG
5Perc Angol Magazin
[COMPANY_FULL_ADDRESS]
Hétfő - Péntek: 09.00 - 18.00
Szombat: 10.00 - 14.00

KAPCSOLAT
TELEFON  :  +36/1-783-02-07
MOBIL: +36/70-4520474
E-MAIL: nori.szalai(kukac)5percangol.hu
© 2003 - 2018 
Szalai Nóra - 5Perc Angol Magazin
Minden jog fenntartva
Leiratkozás a Napi Leckékről
Az alábbi mini videó leckéből a gyümölcsök nevét tanulhatod meg angolul, sőt még ki is nyomtathatod a képeket!
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Kapcsolódó anyagok