1 hetes angol tábor Nórival Szicíliában

1 hetes angol tábor Nórival Szicíliában

1 hetes angol tábor Nórival Szicíliában

Ki szeretne velem kora ősszel, amikor még meleg van és strandolni is lehet a szicíliai nyelviskolánkban eltölteni egy hetet tanulással és sok-sok érdekes angolos programmal?

A mini-kurzus 7 napja alatt átvesszük, rendszerezzük és gyakoroljuk sok feladattal és zenével a teljes nyelvtant, szókincsünket pedig kirándulás és különböző programok közben fogjuk fejleszteni, így elmegyünk Cataniába a halpiacra, megnézzük a görög-római színház romjait, és ha szerencsénk van, még egy igazi herceggel is találkozunk. Elmegyünk Taorminába és Savocába, ahol megnézzük a Keresztapa forgatási helyszíneit, és kipróbálhatod Al Pacino székét, és fejedre teheted a hagyományos szicíliai sapkát, a „coppolát” is a Bar Vitelli-ben. Ellátogatunk a csodálatos Siracusába is, és természetesen az Etna, Európa legmagasabb működő vulkánja sem maradhat ki a programból. Lesz idő strandolásra is a még mindig meleg és csodálatosan tiszta tengerben.

A program időpontja: 2017. október 3-10.

A program ára: 235.000 Ft + ÁFA, amely közel 50 tanóra angol nyelvű foglalkozást tartalmaz Szalai Nórival tantermi és külső helyszíneken, felszereléssel együtt.

Az ár ezen felül tartalmazza a reggelit a vacsorát, és a buszos közlekedéseket, reptéri transzfereket, belépőjegyeket is, továbbá egy éves nyomtatott és digitális 5 Perc Angol Magazin előfizetést.

Az ár nem tartalmazza:

- az utazást: Wizz Air közvetlen Budapest-Catania járat (most nagyjából még 30.000 Ft az oda-vissza járat csomag nélkül), vagy Alitalia Budapest-Róma-Catania járat (180 EUR csoomaggal), vagy kocsival Budapest-Dubrovnik-Bari-Acireale (Dubrovnik-Bari útvonal komppal a Jadrolinea céggel)

- a szállást: többféle szállás közül lehet választani, kérjük, hogy jelöld meg a számodra legszimpatikusabbat, hogy pontos árat tudjunk mondani, és a foglalás intézhessük neked (nagyjából 500 eur/2 fő egy apartman a városban a nyelviskolánktól gyalogos távolságra)

(Összehasonlításképpen egy londoni egy hetes tanfolyam hasonló óraszámmal 190.000 forint, Máltán 150.000 forint, Magyarországon 100.000 forint lenne – szállás, ellátás, felszerelés, programok nélkül!)

Az idő rövidsége és a nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük, hogy aki szeretne jönni, az előjelentkezési lapot küldje el nekünk minél hamarabb (természetesen még repülőjegy lefoglalása előtt), hogy személyesen megkereshessük a további részletekkel és a szállásajánlatokkal! 

Várlak titeket szeretettel egy kis utónyaralással egybekötött angolozásra! 

 

 

Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Hozzászólások
comments powered by Disqus
Címkék:
    nincsenek címkék
A címlapról
2017 szeptemberi szám
Petya | 2017. Aug 29.

MEGJELENT A MAGAZIN SZEPTEMBERI SZÁMA!

Megjelent a nyomtatott 5 Perc Angol Magazin szeptemberi száma, keresed az újságárusoknál, hiper- és szupermarketekben,...
Egyéb
Szalai Nóri | 2017. Aug 27.

Kötőszavak, és amit róluk tudni kell - 1. rész

Ebben a háromrészes összeállításban mindent megtanulunk az angol kötőszavakról. 
Mindenféle
Szalai Nóri | 2017. Aug 14.

1 hetes angol tábor Nórival Szicíliában

Ki szeretne velem kora ősszel, amikor még meleg van és strandolni is lehet a szicíliai...
Kérdés küldése