5 PERC ANGOL karneváli workshop Szicíliában Nórival

5 PERC ANGOL karneváli workshop Szicíliában Nórival

A nagy sikerű őszi, nyaralással és körutazással egybekötött szicíliai angoltanfolyam után most itt a karneváli különkiadás! 

A nagysikerű 2017. szeptemberi szicíliai, kirándulással és egy kis utónyaralással egybekötött egyhetes angoltanfolyam után most jön a karneváli különkiadás!  

  

 

 

Minden évben Acirealeban kerül megrendezésre Szicília legnagyobb, illetve egész Olaszország egyik legérdekesebb karneválja, amely közel két hétig tart, és a város apraja-nagyja jelmezbe öltözve szórakozik késő estig az utcákon az egyedi, kézzel készített roppant látványos karneváli kocsik mellett. 

A fenti videónkban magyar és angol nyelven is megismerheted közelebbről az acirealei karnevált (és még a szenvedő szerkezetet is gyakorolhatod velem :)

  

 

  

 

... és, hogy mit fogunk csinálni a kurzus nagyon intenzív 7 napja alatt? A mini-kurzus 7 napja alatt átvesszük, rendszerezzük és gyakoroljuk sok feladattal és zenével a legfontosabb nyelvtani pontokat, szókincsünket pedig kirándulás és különböző programok közben fogjuk fejleszteni. Elmegyünk Cataniába ahol a híres halpiac mellett megnézzük a legszebb és legfontosabb látnivalókat és műemlékeket. Ellátogatunk Taorminába és Savocába is, ahol megnézzük a Keresztapa forgatási helyszíneit, ahol kipróbálhatod Al Pacino székét, és fejedre teheted a hagyományos szicíliai sapkát, a „coppolát” is a Bar Vitelli-ben. Kirándulunk egyet a mesés Siracusába, és természetesen az Etna, Európa legmagasabb működő vulkánja sem maradhat ki a programból, ahol télen még síelni is lehet! Kirándulunk egyet a mesés Siracusába, és természetesen az Etna, Európa legmagasabb működő vulkánja sem maradhat ki a programból, ahol télen még síelni is lehet! 

  

 

  

 

A program időpontja: 2018. február 3-10. 

A program ára: 255.000 Ft + ÁFA (120.000 Ft a tanfolyam és 135.000 Ft az ellátás, utazás, belépőjegyek és egyéb járulékos költségek ára), amely tartalmazza a reggelit a vacsorát (egy, a nyelviskola mellett található kis étterem-cukrászdában, ahol reggelire mindenki ízlése szerint választhat péksüteményt és kávét, míg a vacsorát a csoport igényeit is figyelembe véve állítják össze - legutóbb mindenki nagyon elégedett volt:), a buszos közlekedéseket, reptéri transzfereket, belépőjegyeket, továbbá egy éves nyomtatott és digitális 5 Perc Angol Magazin előfizetést.

Ugyanebben az időpontban FOTÓS WORKSHOP IS LESZ megint (hobbi és profi fotósoknak is - főleg a street fotózás és a portréfotózás területére koncentrálva, erről részletes leírást és képeket itt találsz: FOTÓS WORKSHOP SZICÍLIÁBAN

PÁROS JELENTKEZÉS ESETÉN (fotós workshoppal is kombinálható) a tanfolyam árából 20% kedvezményt tudunk adni. November 30-ig történő, egy összegű befizetés esetén 255.000 Ft helyett a részvételi díj 215.000 Ft + ÁFA. A részvételi díj EURO-ban is fizethető. 
Páros és egy összegű befizetés esetén a tanfolyam és az ellátás, utazás, belépőjegyek árából is lejön 20%), tehát összesen 408.000 HUF + ÁFA két fő részére! 

ÉRDEMES GYORSAN JELENTKEZNI, MERT A KARNEVÁLI SZEZON NAGYON NÉPSZERŰ, ÉS MÁR NOVEMBERBEN ÁLTALÁBAN ELFOGYNAK A SZÁLLÁSHELYEK!

Részletfizetés lehetséges, a kedvezmények össze nem vonhatók! 
Lehetőség van kísérőnek csak a kirándulásokon is részt venni, ebben az esetben a részvételi díj 135.000 Ft.

Az ár nem tartalmazza:

- az utazást: Wizz Air közvetlen Budapest-Catania járat (most nagyjából még 25.000 Ft az oda-vissza járat csomag nélkül)

- a szállást: többféle szállás közül lehet választani, kérjük, hogy jelöld meg a számodra legszimpatikusabbat, hogy pontos árat tudjunk mondani, és a foglalás intézhessük neked (közös fürdővel apartmanban saját szobában kb. 300 EUR/hét/fő (de mivel minden szoba kétágyas, így ha ismerőssel jössz és együtt laktok, akkor feleződik az ára is a szobának!), saját apartmanban kb 500 EUR/hét/apartman)

Néhány szállásunk megtekinthető itt: SZICÍLIAI SZÁLLÁSOK A WORKSHOPOK RÉSZTVEVŐINEK 

(Összehasonlításképpen egy londoni egy hetes tanfolyam hasonló óraszámmal 190.000 forint, Máltán 150.000 forint, Magyarországon 100.000 forint lenne – szállás, ellátás, felszerelés, programok nélkül!)

Az idő rövidsége és a nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük, hogy aki szeretne jönni, az előjelentkezési lapot küldje el nekünk minél hamarabb (természetesen még repülőjegy lefoglalása előtt), hogy személyesen megkereshessük a további részletekkel és a szállásajánlatokkal! 

Várlak titeket szeretettel fantasztikus karnevállal és kirándulásokkal egybekötött angolozásra! 

Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Hozzászólások
comments powered by Disqus
A címlapról
Beszédfejlesztés
Dezsényi I. - Salánki Á. | 2017. Nov 05.

Évszámok írása és kiolvasása

Hogy is kell kiolvasni az évszámokat angolul? Tanuljátok meg a leckéből!
2017 novemberi szám
Szalai Nóri | 2017. Nov 04.

MEGJELENT A MAGAZIN NOVEMBERI SZÁMA!

Már kapható minden újságárusnál, hiper- és szupermarketben, illetve benzinkúton. Több mint egy órányi letölthető hanganyaggal. 
Középfok írásbeli
Szalai Nóri | 2017. Nov 04.

The Orient Express: a vonatok királya, a királyok vonata

A hamarosan bemutatásra kerülő új "Gyilkosság az Orient Expresszen" című film kapcsán nézzünk meg néhány...
Mindenféle
Szalai Nóri | 2017. Nov 04.

5 PERC ANGOL karneváli workshop Szicíliában Nórival

A nagy sikerű őszi, nyaralással és körutazással egybekötött szicíliai angoltanfolyam után most itt a karneváli...
News Of The World
Dezsényi I. - Salánki Á. | 2017. Oct 26.

Étkezés Erzsébet királynő módra - Első kézből a királyi főszakácstól

Vajon mit eszik minden angolok királynője és Fülöp herceg? Azt, amit más földi halandó, vagy...
Mindenféle
Szalai Nóri | 2017. Oct 12.

IGEIDŐK WORKSHOP - Szalai Nórival

Megérteni az igeidőket 1 nap alatt?  Nem lehetetlen - gyere el személyes workshopomra - és...
Kérdés küldése