5 PERC ANGOL karneváli workshop Szicíliában Nórival

5 PERC ANGOL karneváli workshop Szicíliában Nórival

Nyaralással és körutazással egybekötött szicíliai angoltanfolyam után most itt a karneváli különkiadás! 

Szeptemberi szicíliai, kirándulással és egy kis utónyaralással egybekötött egyhetes angoltanfolyam után most jön a karneváli különkiadás!  

  

 

 

Minden évben Acirealeban kerül megrendezésre Szicília legnagyobb, illetve egész Olaszország egyik legérdekesebb karneválja, amely közel két hétig tart, és a város apraja-nagyja jelmezbe öltözve szórakozik késő estig az utcákon az egyedi, kézzel készített roppant látványos karneváli kocsik mellett. 

A fenti videónkban magyar és angol nyelven is megismerheted közelebbről az acirealei karnevált (és még a szenvedő szerkezetet is gyakorolhatod velem :)

  

 

  

 

... és, hogy mit fogunk csinálni a kurzus nagyon intenzív 7 napja alatt? A mini-kurzus 7 napja alatt átvesszük, rendszerezzük és gyakoroljuk sok feladattal és zenével a legfontosabb nyelvtani pontokat, szókincsünket pedig kirándulás és különböző programok közben fogjuk fejleszteni. Elmegyünk Cataniába ahol a híres halpiac mellett megnézzük a legszebb és legfontosabb látnivalókat és műemlékeket. Ellátogatunk Taorminába és Savocába is, ahol megnézzük a Keresztapa forgatási helyszíneit, ahol kipróbálhatod Al Pacino székét, és fejedre teheted a hagyományos szicíliai sapkát, a „coppolát” is a Bar Vitelli-ben. Kirándulunk egyet a mesés Siracusába, és természetesen az Etna, Európa legmagasabb működő vulkánja sem maradhat ki a programból, ahol télen még síelni is lehet! Kirándulunk egyet a mesés Siracusába, és természetesen az Etna, Európa legmagasabb működő vulkánja sem maradhat ki a programból, ahol télen még síelni is lehet! 

  

 

  

 

A program időpontja: 2018. február 3-10. 

Árak részletezése: 

- az angolnyelvi foglalkozások ára 120.000 Ft + ÁFA

- a javasolt reggeli-vacsora ellátás, transzferek és kirándulások ára összesen 420 EUR, ami a helyszínen fizetendő a Driver4U (Transfer Rome Coop a.r.l.) cégnek 

- az ár nem tartalmazza az utazást és a szállást (egyénileg történik)

ÉRDEMES GYORSAN JELENTKEZNI, MERT A KARNEVÁLI SZEZON NAGYON NÉPSZERŰ, ÉS MÁR NOVEMBERBEN ÁLTALÁBAN ELFOGYNAK A SZÁLLÁSHELYEK!

Az idő rövidsége és a nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük, hogy aki szeretne jönni, az előjelentkezési lapot küldje el nekünk minél hamarabb (természetesen még repülőjegy lefoglalása előtt), hogy személyesen megkereshessük a további részletekkel és a szállásajánlatokkal! 

Várlak titeket szeretettel fantasztikus karnevállal és kirándulásokkal egybekötött angolozásra! 

Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Hozzászólások
comments powered by Disqus
A címlapról
Tananyagok
Szalai Nóri | 2018. Jan 11.

Hasznos munkahelyi párbeszédek: Időbeosztás megvitatása

Ez a párbeszéd a segítségedre lehet, ha a munkahelyeden az időbeosztást szeretnéd megbeszélni angolul. 
2018 januári szám
Szalai Nóri | 2017. Dec 30.

MEGJELENT A MAGAZIN 2018 JANUÁRI SZÁMA!

Már kapható minden újságárusnál, hiper- és szupermarketben, illetve benzinkúton! Közel 60 perces letölthető professzionális hanganyaggal!...
Kérdés küldése