5 Perc Angol tábor Nórival Szicíliában

5 Perc Angol tábor Szicíliában - október 6-13.

Facebook Tweet

Már lehet jelentkezni az őszi, utónyaralással egybekötött angolozásra Szicíliában Nórival. 

Szeptemberi szicíliai, kirándulással és egy kis utónyaralással egybekötött, illetve februári karneválos, és a májusi egyhetes angoltanfolyam után most jön az októberi 5 Perc Angol tábor! 

  

 

 

 

 

 

 

... és, hogy mit fogunk csinálni a kurzus nagyon intenzív 7 napja alatt? A mini-kurzus 7 napja alatt átvesszük, rendszerezzük és gyakoroljuk sok feladattal és zenével a legfontosabb nyelvtani pontokat, szókincsünket pedig kirándulás és különböző programok közben fogjuk fejleszteni. Elmegyünk Cataniába ahol a híres halpiac mellett megnézzük a legszebb és legfontosabb látnivalókat és műemlékeket. Ellátogatunk Taorminába és Savocába is, ahol megnézzük a Keresztapa forgatási helyszíneit, ahol kipróbálhatod Al Pacino székét, és fejedre teheted a hagyományos szicíliai sapkát, a „coppolát” is a Bar Vitelli-ben. Kirándulunk egyet a mesés Siracusába, és természetesen az Etna, Európa legmagasabb működő vulkánja sem maradhat ki a programból, ahol télen még síelni is lehet! Kirándulunk egyet a mesés Siracusába, és természetesen az Etna, Európa legmagasabb működő vulkánja sem maradhat ki a programból, ahol télen még síelni is lehet! Októberben még csodás az idő, így fürödni is lehet még a kristálytiszta tengerben! 

  

 

  

A program időpontja: 2018. október 6-13. 

Árak részletezése: 

- az angolnyelvi foglalkozások ára 120.000 Ft + ÁFA

- a reggeli-vacsora, transzfer, kirándulások szervezésében és lebonyolításában partnerünk az Driver4u.it - ezeknek költsége 420 EUR 

- az ár nem tartalmazza az utazást és a szállást (egyénileg történik) - bevált és kipróbált szállásokat tudunk ajánlani (közös apartman, egyedülálló apartman, szálloda)

- repülőjegyeket a WizzAir oldalán lehet foglalni, most nagyjából 25.000 Ft áron (oda-vissza) 

PÁROS KEDVEZMÉNY 20% A FOGLALKOZÁSOKRA! Gyerekeket is lehet hozni, nekik külön programokat szervezünk - nekik a foglakozások ára (80.000 Ft+ ÁFA). 

ÉRDEMES GYORSAN JELENTKEZNI, MERT NAGYON GYORSAN FOGYNAK A REPJEGYEK!

Az idő rövidsége és a nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük, hogy aki szeretne jönni, az előjelentkezési lapot küldje el nekünk minél hamarabb (természetesen még repülőjegy lefoglalása előtt), hogy személyesen megkereshessük a további részletekkel és a szállásajánlatokkal! 

Várlak titeket szeretettel fantasztikus programokkal és kirándulásokkal egybekötött angolozásra! 

Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!