Gyere velünk Angliába!

Legyél Te az a szerencsés, aki Angliában vagy Írországban fejlesztheti nyelvtudását! 

Legyél te az a szerencsés, aki Angliában vagy Írországban fejlesztheti nyelvtudását az 5 Perc Angol Magazin és a Study Time jóvoltából!
 
Ha 2013. július 18. és 2013. szeptember 8. között egy évre előfizetsz az 5 Perc Angol magazinra, úgy a következő kedvezményekben és ajándékokban részesülsz:
 
–          12 lapszámot 9000 forint helyett most 7500 forintért kapod meg, ez több mint 800 oldal és 12 órányi hanganyag!
– Éves előfizetést vásárlóink közül egy szerencsés kiválasztottat egy különleges ajándékkal is meglepünk, ami nem más, mint egy 2 hetes külföldi nyelvtanfolyam. És, hogy pontosan hol? London, Oxford, Worthing, Leeds, Dublin. Ez a választék, te döntöd el hova szeretnél menni!
 
Ne hagyd ki a lehetőséget, hiszen ha neked kedvez a szerencse 2 hétig élőben gyakorolhatod a nyelvet, számos ismerősre és barátra tehetsz szert, fantasztikus dolgokat láthatsz, remek és felejthetetlen élményekben lehet részed! 
 
Ha személyesen szeretnéd végig izgulni, hogy ki lesz a szerencsés választott, akkor 2013. szeptember 8-án gyere el a Nyelvparádéra, ahol 15.00-kor, az 5 Perc Angol standján minden kiderül!
 
ELŐFIZETÉS: ITT
Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!