Interesting Facts About British Tea

Interesting Facts About British Tea

Facebook Tweet
Azt mindenki tudja, hogy a britek szinte "nemzeti itala" a tea, de vajon ismersz minden teázással kapcsolatos szokást és érdekességet is?

Drinking tea has become a culture of British. Around 165 million Britishers drink tea daily. Based on flavor and taste, Tea can be classified into four different types, such as Black tea, Green Tea, White Tea, Red Tea. Black tea contains 20% of caffeine and is boiled at 90 degrees. 5-10% of caffeine can be found in Green tea. While white tea has 1% of caffeine, Red tea contains 0% caffeine. Brewing and steeping tea are two familiar methods of making tea. 98% of tea is taken with milk. Most people take tea before 11am or 6am -5pm, and between 5pm to 7pm.

flavour - aroma, íz, illat
taste - íz, ízlés
to be classified into ... - ... osztályba sorolva lenni
to contain - tartalmaz
to steep tea - teát áztat/főz

Nehézségi szint:
alapfok
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Kapcsolódó anyagok
Szalai Nóri | 2010. Jun 13.

The production of coffee

Hallgasd meg az audiót amely a kávé gyártásról szól!
Tovább
Petya | 2010. Apr 24.

How To Make An Irish Coffee

Ittál már igazi ír kávét? Ha még nem, itt az ideje, hogy elkészítsd magadnak. Ha már igen, akkor lepd meg vele a barátaidat is.
Tovább
Szalai Nóri | 2010. Jun 16.

The History of Starbucks and Interesting fact about coffee

Ezt a leckét nagyjából már egy éve megírtam, és akkor még nem is sejtettem, hogy most már itthon is kipróbálhatod a Starbucks feelinget:-) Ráadásként még néhány érdekes kávés tényt is elolvashatsz!
Tovább