Szeretnél egy iPad 2-t? Most a tiéd lehet!

Fizess elő egy évre az 5 Perc Angol Magazinra, vagy hosszabbítsd meg előző előfizetésedet, így esélyed lesz, hogy tiéd legyen egy iPad2 vagy számos egyéb értékes ajándék!

 

Nem ismered az 5 Perc Angol Magazint? Íme, egy kis összefoglaló:

Az 5 Perc Angol Magazin, a hamarosan 10 éves 5 Perc Angol nyomtatott változata bulvár-nyelvoktató havilap formájában. A magazin nem más, mint egy bulvár-életmód magazinnak „álcázott” nyelvoktató lap, így az olvasók olyan egyébként érdekes, hasznos és szórakozatható cikkeken keresztül tanulhatják és gyakorolhatják az angol nyelvet, amelyeket egyébként is valószínűleg elolvasnának egy magyar nyelvű újságban. Így egyszerre tudnak kikapcsolódni és észrevétlenül tanulni is.

A magazin a következő témákban kínál cikkeket (különböző tudásszinteken): havi aktualitás, érdekes hírek a nagyvilágból, ételek és receptek, utazás, lenyűgöző állatvilág, egészség és fitnesz, divat és szépség, celeb hírek, sport, tudomány és technika, zene, könyvek, filmek. Az újság második fele érettségizőknek, nyelvvizsgázóknak, üzleti nyelvet tanulóknak kínál tananyagokat, felkészítő feladatsorokat és kidolgozott érettségi és nyelvvizsga tételeket.

Kiadványunkkal gondoltunk a kezdőkre is, így számos könnyű tananyag és képes szótár is van a magazinban. A kiadvány cikkeinek nagy részéhez hanganyag is tartozik amerikai és brit változatban is. A hanganyagokat az olvasók ingyenesen érhetik él és tölthetik le weboldalunkról, így a magazin cikkeit akár MP3 lejátszón vagy mobiltelefonon is tudják hallgatni úton-útfélen.

Az újság ára: 750 Ft

Az újság megvásárolható: Az Inmedio és Relay újságárusoknál továbbá Auchan, Tesco, Spar, Interspar, Match, Kaiser’s, Real, Coop, CBA üzletekben, illetve a MOL, OMV és Shell benzinkutakon.

Az újság előfizethető az 5 Perc Angol weboldalon, illetve személyesen szerkesztőségünkben!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Nézd meg ezt is:  Lilibet megszületett! – szókincs, videó
Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!