All in the simple past!

újrakezdő

Az egyszerű múlt ... és tartozékai.

 

Choose the right answer! 

1) He took me to the cinema ………. evening.
a) ago
b) past
c) yesterday

2) They had sushi for dinner ………. night.
a) since
b) at last
c) last

3) ………. they arrive?
a) When did
b) When
c) When were

4) We visited them two weeks ………. .
a) away
b) before
c) ago

5) They moved here ………. 2010.
a) in
b) at
c) on

6) She was afraid of birds ………. she was a little girl.
a) while
b) when
c) then

7) First we went shopping and ………. we had lunch.
a) then
b) when
c) following

8) I cleaned the flat ………. the party.
a) after
b) past
c) at

9) He left an hour ………. .
a) before
b) away
c) ago

10) We got married ………. Christmas Day.
a) on
b) at
c) in


Answers: 1) c, 2) c, 3) a, 4) c, 5) a, 6) b, 7) a, 8) a, 9) c, 10) a

Megosztás
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kapcsolódó anyagok

Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!