Phrasal Verbs - TESZT (utazás, érzelmek, számítástechnika)

Phrasal Verbs - TESZT (utazás, érzelmek, számítástechnika)

Facebook Tweet
Ezzel a rövid teszttel megnézzük mennyire ismered a phrasal verb-öket utazás, érzelmek és számítástechnika témában!

Test – Phrasal Verbs
(emotions, travel, computer and technology)

 

Choose the right phrasal verb!

1) She was sad all day but she .......... a little bit when I made her some cookies.
a) brightened up
b) lightened up
c) jazzed up

2) The clown was so frightening that my younger son .......... crying.
a) broke out
b)  burst out
c) broke into

3) I know he was very angry but he .......... when he hit the other man.
a) got taken away
b) got blown away
c) got carried away

4) She needed at least two years to .......... after her divorce.
a) put herself together
b) bring herself together
c) pull herself together

5) We were hoping to .......... for the weekend and go somewhere very far from the city.
a) get away
b) run away
c) drive away

6) We’ll take you to the airport because we want to ........... .
a) see you off
b) see you through
c) see you away

7) I don’t know what her problem was but she .......... without saying goodbye.
a) ran off
b) called off
c) drove off

8) I left my wallet at home, so I had to .......... at the metro station.
a) get back
b) turn back
c) be back

9) I’m sorry I couldn’t send you that email but the system ............ all day.
a) was down
b) fell down
c)  burst down

10) The car .......... yesterday so I’m going by bus today.
a) broke down
b) blew out
c)  went out

11) He was arrested after he tried to ........... the school network.
a)  go into
b) steal into
c) break into

12) I am sure your webpage will be more popular when you .......... a little bit.
a) spark it up
b) do it up
c) jazz it up

Answers: 1) a, 2) b, 3) c, 4) c, 5) a, 6) a, 7) c, 8) b, 9) a, 10) a, 11) c, 12) c 

Nehézségi szint:
középfok
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Kapcsolódó anyagok