Salmon Crunch - Recept

Salmon Crunch - Recept

Facebook Tweet

Egy könnyű lazacos vacsora a mindennapokra vagy különleges alkalmakra. 

Serves: 4
Calories: 377
Fat: 25g, saturated: 5g

-       4 salmon fillets, each about 150g


FOR THE CRUST:

-       30g fresh white breadcrumbs

-       2-3 tablespoons freshly chopped parsley

-       2 tablespoons freshly grated Parmesan cheese

-       2 tablespoons olive oil

-       baking sheet, lined with baking parchment
 

1. Set the oven to 190C or Gas Mark 5. Place the salmon fillets on the lined baking sheet.

2. Mix together the ingredients for the crust and season with salt and freshly ground pepper, then press on to the tops of the salmon fillets.

3. Bake the salmon for 15-20 minutes, or until the crust is a light golden colour. Serve immediately with new potatoes and green beans.

Vocabulary

top-notch

legjobb minőségű, legkiválóbb

salmon fillet

lazacfilé

breadcrumb

zsemlemorzsa

baking sheet

tepsi

baking parchment

sütőpapír

to season

sózni-borsozni

freshly ground

frissen őrölt

to press

nyomni, nyomkodni

light golden colour

világos aranybarna

Nehézségi szint:
alapfok
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Kapcsolódó anyagok
Szalai Nóri | 2017. Jan 21.

Chocolate Lava Cake - recept

Mit szólnátok egy különleges, mégis egyszerű sütihez?
Tovább
Szalai Nóri | 2010. Oct 26.

Ham and broccoli quiche - VIDEO recept

Nézd meg hogyan készül a finom sonkás-brokkolis quiche. A quiche-ről a 2010 novemberi számban olvashatsz bővebben!
Tovább
5Perc Angol | 2016. Mar 18.

Répatorta - recept angolul

Közeleg a húsvét - íme, egy finom répatorta recept, amely ünnepivé varázsolja a hagyományos reggelit is. 
Tovább